Tidligere Ripple Generalsekretær Brynly Llyr tager samme rolle for crypto betalinger start Celo. Llyr, der forlod Ripple i fredags, vil tage ansvar for “alle aspekter af juridisk strategi hos Celo”, meddelte firmaet mandag.

Disse omfatter politik, regulering, partnerskaber og intellektuel ejendomsret. Llyr vil også spille en rolle i Celo’s bestræbelser på at udvide både i USA og globalt. En talsmand for virksomheden fortalte at hun også specifikt vil være involveret i den daglige drift.

Opstarten søger at forenkle vedtagelsesprocessen for at bruge cryptocurrency som betalingsmetode. For at nå dette mål har Celo til hensigt at lancere en pengeoverførsels- og betalingsapp rettet mod udviklings markeder i den nærmeste fremtid. Llyr bemærkede i en erklæring, at “der er 1,7 milliarder mennesker rundt om i verden, der ikke har adgang til formelle finansielle tjenesteydelser.”

Hun tilføjede:

“Celo er i spidsen for at udnytte blockchain og cryptocurrencies til at styrke dem … Jeg er beæret over at blive med i det utroligt talentfulde team på Celo og ser frem til at skabe positive forandringer for økonomisk integration til dem der har brug for det mest.”

Celo administrerende direktør Rene Reinsberg hilste Llyr velkommen i en erklæring, idet hun bemærkede, at hun har stor erfaring med virtuel valuta, fintech og blockchain.