Rollercoin Optjent Bitcoins Ved At Spille Sjove Små Spil

[the_ad id=”1628″]

 

Rollercoin er en af de sjoveste Bitcoin faucet, som findes på markedet til d.d. Rollercoin går ud på at man spille små flash games, og derved op når man “mining speed” som giver dig Bitcoins hver andet minut ca. Der udover kan man så købe mining udstyr, i spillet, som efterfølgende vil give dig flere Bitcoins hvert andet minut. Dog kræver det feks at man betaler minimum 4696 Satoshis, for 1160gh/s i spillet.

Det lyder ikke af meget, og det er det heller ikke, men jo mere man spiller, samtidig med at man køber udstyr for det man tjener via spillet. Så har man mulighed for at få bygget sig op, og derved opnå en fin stabil passiv indkomst. Det kræver dedikation, men det er muligt.

Lidt om de forskellige spil

Disse spil er helt klart sjove nok at spille, og det er muligt at spille via sin mobil telefon. Derfor har man rig mulighed for, at opnå lidt ekstra lommepenge, hvis man sidder i tog, eller bare keder sig generelt. Det er derfor essentielt at finde et spil man kan lide og spille, og derefter bare slå sig løs. Der kommer hele tiden nye spil til løbende, netop for at holde det interessant.

Rollercoin er forholdsvis ny, og de udbetaler løbende hvergang du minimum har opnået 0.0001 Bitcoins. Her på Kryptoposten, har vi prøvet, og vi har erfaret at de udbetaler når man rammer grænsen. Vi anbefaler ikke at man laver indbetalinger, for at købe mining speed.

 

About Kryptoposten

Check Also

Bitcoin nyheder

Krypto virksomheder Fletter sammen for at bygge software til institutionelle investorer

To krypto firmaer fusionerer i et forsøg på at gøre krypto forvaltningen lettere for institutionelle …