Russiske banke med Bitcoin

To af Ruslands største banker styrer kryptovaluta porteføljer til deres private kunder, meddelte kommersnat-avisen fredag.

Under banken i Rusland vil Sberbank og Alfa Bank tilbyde deres kunder aktier i en særlig fond, der ifølge de rapporter, der handler de seks mest populære kryptovaluta på større børser, herunder Kraken og Bitstamp. Sberbank, den største statsejede bank, der er ansvarlig for behandlingen af ​​offentlige lønmodtagere, og Alfa Bank, den største private bank i nationen, planlægger at indgå kryptovaluta ved hjælp af AddCapital investerings fonden, National Settlement Depository og Group IB.

Sberbank Private Banking næstformand Ana Ivanchuk sagde:

“Vi vil gerne tilbyde vores kunder en absolut gennemsigtig måde at investere i digitale aktiver med fuld overholdelse af regler, som vil lade dem investere i det produkt, de er interesseret i i Rusland.”

“Vores mål er at fremskynde anerkendelsen af ​​de digitale aktiver som legitime finansielle aktiver hurtigst muligt”, siger Anton Rakhmanov, leder af Alfa Banks private banking afdeling. AddCapital, investeringsfonden, der deltog i det nylige salg af telegrammøller, for nylig er ansvarlig for den tekniske løsning for projektet.

CEO Alexey Prokofyev sagde investerings processen vil se investorerne købe en andel af fonden. Porteføljen omfatter de seks mest populære kryptovaluta, herunder bitcoin, bitcoin cash, ethereum og litecoin. Kombinationen af ​​mønter revideres fire gange om året, og deres proportioner vil blive afbalanceret af en handels algoritme. “Aktierne er flydende, og en kunde kan sende dem til fiat-valutaer til enhver tid,” sagde Prokofyev.

National Settlement Depository, som er en del af Moskva Exchange Group, vil fungere som depotfører. Under test af porteføljeprocessen vil tage omkring 45 dage, de specifikke datoer er ikke blevet afsløret.

Derved at det ved at blive en hverdag for flere og flere banke, som tør at bevæge sig ind på dette markedet. Det bliver spændende og se hvad udfaldet bliver.

About Kryptoposten

Check Also

Japanske

Tjen Gratis Bitcoins Dagligt uden Besvær

Hvordan får man gratis bitcoins og andre kryptovaluta’er? Der findes et hav af metoder, som …