Sådan køber du Bitcoin i Danmark

Sådan køber du Bitcoin i Danmark: Som grænser sløret og cryptocurrency sektor bliver mere sofistikeret, købe bitcoin i Danmark ligner meget at købe bitcoin i USA.

Markedet for bitcoin i Danske Kroner er ikke en af ​​de mere flydende – ifølge CryptoCompare er det normalt placeret i bunden af ​​de 15 mest aktive markeder i verden, godt bag Korea, Vietnam, endog Polen. Imidlertid ønsker danske beboere, der ønsker at handle aktivt eller lejlighedsvis købe nogle af cryptocurrency, flere velrenommerede muligheder at vælge imellem.

Blandt de førende danske registrerede børser er copenhagenBitcoins og 123bitcoin. Begge kræver brugeridentifikation og er mere skræddersyet til virksomheder og aktive forhandlere.

Der er samtidlig også en mulighed at benytte sig af en vekslings funktion som Evonax, som er en dansk virksomhed som gør det muligt at veksle sine Bitcoins til andre forskellige Cryptocurrencies. Evonax tilbyder de bedste vekslingskurser på markedet, og samtidlig er deres service hurtig og nem. Dog er det kun veksling i mellem Cryptocurrency til Cryptocurrency, og det er hverken muligt at købe eller sælge Bitcoins og andre cryptocurrency igennem Evonax.

Andre ikke-danske børser som Coinroom (baseret i Polen) og Kraken (baseret i USA) kan også udveksle britiske pund for bitcoin med rimelig likviditet. Hvis du er mere interesseret i en markedsplads, vil BitBargain og Bittylicious sætte dig i kontakt med en sælger i Storbritannien (selvom kun online- eller mobilbetalinger accepteres).

Og hvis du virkelig ønsker at købe bitcoin med kontanter, er LocalBitcoins din bedste chance, eller du kan prøve at finde en bitcoin pengeautomat i nærheden af ​​dig.

(Bemærk: Særlige virksomheder, der er nævnt her, er ikke de eneste tilgængelige muligheder og bør ikke tages som anbefaling.)