Sådan prøver Zara at gøre sin hurtige modebranche mere bæredygtig

Zara rammer listen, da det er det mest værdifulde modemærke med sin hurtige mode-diagonal. ‘Fast Fashion’ er et moderne udtryk, der bruges af Zara til at definere dets design, der bevæger sig direkte fra catwalken for at fange aktuelle modetrends. Det antages, at Zara har frigivet tæt på 500 designs om ugen, hvilket bringer det tæt på at frigive 20.000 designs ved udgangen af ​​året og en produktion på 450 millioner varer om året. Hvordan forventer du, at bæredygtighed understøtter en sådan hurtig bevægende produktions- og ekspansionscyklus? Blockchain har bestemt en udvej!

Blockchain-teknologien graver dybere ned i rødderne af mode økosystemet for at hjælpe med at opretholde bæredygtighed gennem hele forsyningscyklussen for de fremstillede produkter. Zara er i gang med at udnytte blockchain-teknologi og til at internalisere en gennemsigtig forsyningskæde. Det er faktisk bemærkelsesværdigt, hvordan dette mærke gør sine designs let tilgængelige for masserne gennem underliggende overkommelige priser, samtidig med at det ikke er en luksus, men et af de mest moderne modemærker. Manden bag det spanske mærke Zara, Amancio Ortega har været konsekvent og helliget at gøre hans rigdom til en kilde fra bæredygtig praksis i de følgende år. Med den voksende cirkel af mode støder vi på mennesker, der er mere tilbøjelige til produkter, der ikke er skadelige for miljøet. Så for at skabe et marked, der ville overleve indtil 2050’erne, er designere og markedspåvirkere nødt til at bevæge sig mod sådanne markedspraksis, der er naturvenlige.

Hvordan planlægger de at give dig et strejf af naturen?

Zara er klar til at strømline varer, der er tæt på naturen. Den mest miljøvenlige tilgang ville være at skabe klassiske, holdbare tøj, som kunderne ville passe ind i i årevis, før de genanvendes. Zara har en allerede eksisterende sektion for sådant tøj i sin Basics-linje og planlægger løbende at udvide dette afsnit for at opretholde den eksisterende bredere kundebase i det lange løb.

Her kommer Curate, en spirende platform for opdagere, kuratorer og brugere til at overveje friske designs fra et samfund af designere, der består af store såvel som små designere / detailhandlere eller underjordiske designere. Disse mennesker viser deres kreative ideer og inspirerer brugerne med nye modetrends, der fungerer som en kilde til nye og nye modetrender. Desuden er platformen baseret på blockchain, hvilket gør den til en enkel og fair handel for alle til stede på platformen

Hvad kræver det for at være en smart kunde?

Zara har for nylig samarbejdet med Curate, en modeopdagelses-mode DApp. Teamet hos Curate siger konstant efter at give dig en personlig brugeroplevelse, hvor du kender historien om det tøj, du har købt. Platformen har aktiveret en ny teknologisk funktion, RFID (Remote Frequency Identification), understøttet af blockchain, gennem smarte tags. Brug bare din smartphone-kamera til at scanne koden på dit mærkevareprodukt, og der rejser du tilbage i tiden til rødderne af dit produkt.

Er du langt fra et bæredygtigt samfund?

Blockchain er løsningen på bredere industrielle problemer, idet bæredygtighed er den største. Curate bringer dig det decentrale samfund af stilopdagere og kuratorer med friske designs, som du kan gennemgå rettidig. Nu kan du hente de hotteste trends gennem en defineret platform, der er bygget til at inspirere og opgradere din modesans fra tid til anden.
Æde, du er ved at træde ind i fremtiden!

Officielt websted- https://curate.style/

About Kryptoposten

Check Also

USDT Is A Game Changer For Online Poker

USDT Is A Game Changer For Online Poker CoinPoker – the flagman of the industry, …