Samsungs nyeste telefon vil indeholde en dedikeret sikker opbevarings funktion designet til private nøgler til Cryptocurrency.

Galaxy S10, formelt afsløret onsdag, indeholder en ny funktion rettet mod cryptocurrency brugere i form af Samsung Knox, verdens største smartphone producent annonceret.

“Galaxy S10 er bygget med forsvars grad Samsung Knox, samt en sikker opbevaring understøttet af hardware, som huser dine private nøgler til blokchain aktiverede mobiltjenester.”

S10 leveres med et opgraderet kamerasystem med avanceret intelligens, evnen til at oplade andre telefoner trådløst, 8 GB RAM og 256 GB storage (på basemodellen) og en række andre funktioner, ifølge udgivelsen.

Yderligere oplysninger om Knox-løsningen var ikke umiddelbart tilgængelige, og Samsung reagerede ikke straks på en anmodning om kommentarer.

Alligevel er S10 forbundet med en langsomt voksende serie af smartphones designet med cryptocurrency i tankerne, herunder HTC’s EXODUS 1 og Sirin Labs ‘Finney, der begge blev annonceret sidste år. Samsung er imidlertid den største telefonproducent til at afsløre en blockchain-funktion i en telefon til dato og kan i modsætning til en af ​​konkurrenterne se den største distribution.

Galaxy er Samsungs flagskibslinje med fire forskellige enheder, der falder ind under S10-paraplyen, der er beregnet til at fylde så bredt et marked som muligt. I modsætning hertil kan HTC EXODUS 1 kun købes med bitcoin eller ether, og Finney kan kun købes ved hjælp af Sirin-token.

Ryder om, at Galaxy S10 kan indeholde en krypto wallet, har været i omløb siden sidste år, selvom firmaet ikke formelt bekræftede disse indtil onsdag.