Samsung Med Nye Blockchain Partners

Syd koreanske tech giant Samsung ser ud til at have afsløret nogle af de første blockchain partnere for sin kommende flagskib mobiltelefon, Galaxy S10.

På sin Samsung Mobile Business Summit-session på MWC Barcelona 2019 mandag fremlagde selskabet den nye telefon Blockchain Keystore til datterselskaber og kunder, der viste et billede, der indeholdt logoet for Cosmee, en skønhedssamfundstjeneste dapp (decentraliseret ansøgning) fra Cosmochain-kryptoen projekt, samt den af ​​Enjin krypto gaming platform.

Som rapporteret tirsdag, mens Samsung ikke offentliggjorde præcise detaljer om partnertjenesterne, vil de sandsynligvis blive præsenteret på telefonen ved lanceringen eller kort tid efter.

Cosmochain har efter sigende bekræftet forholdet til Samsung. Udviklet for at forbinde skønhedsbranchens virksomheder med kunder, incitere projektet brugere til at skabe indhold som vurderinger med gevinster i sin eterumbaserede ERC-20 token, cosmo coin (COSM).

Cosmee-brugere kan gemme deres cosmo-mønter direkte i Galaxy S10s krypto wallet.

Howon Song, CEO for Cosmochain, sagde i rapporten:

“Siden sidste år har blockchain-holdet fra Samsung Electronics Wireless Division søgt efter dapps, der er blevet kommercialiseret. Som et resultat er Cosmochain blevet udvalgt som partner for Galaxy S10. Vi gjorde snesevis af møder for at verificere modellen og teknologien.

Mens Enjin-logoet også blev vist på arrangementet, er partnerskabet med Samsung ikke blevet bekræftet. Imidlertid viste salgsfremmende skud tweeted mandag også en tegnebog app på S10, der lignede identiteten til Enjin tilbudet.

Enjin er et cryptocurrency-projekt, der er rettet mod spilindustrien. Det tilbyder en platform for blockchain game udvikling, samt tokenized in-game varer og en ERC-20 token kaldet Enjin Coin (ENJ).G

About Kryptoposten

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …