Det første initial coin offerings rådgivende firma Satis Group mener, at bitcoins pris kan hoppe til $ 96.000 i løbet af de næste fem år, ifølge en ny rapport.

Satis Group offentliggjorde den seneste rapport i sin femdelte analyse af cryptocurrency ecosystem fredag, denne gang undersøger, hvordan cryptocurrency markedet er værdsat, og om denne værdiansættelse svarer til de faktiske aktiver underliggende priser.

Rapporten, skrevet af forskere Sherwin Dowlat og Michael Hodapp, skabte også forudsigelser for, hvordan markedet kan se ud i de kommende år.

Navnlig forsøgte rapporten at forudsige, hvordan forskellige cryptocurrency-priser kunne se ud i løbet af de næste fem år, hvis de blev vurderet baseret på de underliggende aktiver frem for spekulationer, idet de sagde, at mønter som bitcoin, monero og decred bør se deres priser spike, da de er “crypto assets, der gælder unikke værdi propositioner inden for dybe og virale markeder.

” På den anden side mener forskerne, at mønter som bitcoin-kontanter og andre “crypto assets”, der forsøger at arve mærkeigenkendelse og give minimal teknologisk fordel for etablerede virksomheder “, vil falde. Mønter som XRP modtog de hårdeste forudsigelser, idet Satis-gruppen sagde, at symbolet ville falde til $ 0,01.

han skrev også “platform-netværk” som eterum og forudsagde, at en mindre procent af tokenprojekter vil blive bygget ud over ethereum i stedet for andre netværk i forhold til nutiden (en tidligere Satis-grupperapport noterede sig, at ethereum har omkring 86 procent af markedsandelen for projekter, der bygges oven på eksisterende platforme).

kilde coindesk