Satoshi Nakamoto og hvidvaskning?

Satoshi Nakamoto var sandsynligvis ikke en russisk pengevasker, men denne teori blev kort foreslået under et møde, der var vært for Commodity Futures Trading Commission (CFTC) på fredag.

CFTC’s Underudvalg for Tekniske Rådgivende Udvalg (TAC) om cryptocurrency drøftelser sikrede digitale aktiver i den times lange session og fremhævede problemer med at beskytte investorernes aktiver og hvordan regulatorer kan være i stand til at bistå i dette område.

CFTC-kommissær Brian Quintenz åbnede mødet med et kort overblik over underudvalget, der blev dannet i februar, og forklarede, at mødet “skulle stimulere yderligere diskussion om, hvordan CFTC, andre regulerende myndigheder, spotplattforme og markedsdeltagere alle kan bidrage til at styrke dette markedets troværdighed og sikkerhed.

” Som Andrew McGregor fra TLDR Capital påpegede, er milliarder dollars af bitcoin blevet stjålet i løbet af det sidste årti fra kryptobørser. “Forbrugerne fortolker blindt lommebøger,” forklarede han, og mens nogle investorer opstiller hardwarebøger og tager andre tiltag for at beskytte deres beholdninger, gør mange ikke.

Han refererede hacks fra udvekslinger som Mt. Gox, Bitfinex og endda nyere, såsom sidste måneds $ 60 millioner tyveri fra Zaif. Richard Gorelick, leder af markedsstruktur hos handelsfirmaet DRW Holdings, fortalte mødet, at “smart regulation” kan være i stand til at hjælpe branchen med at udvikle bedre praksis for at beskytte investorer.

Men det ville kun være en del af en bredere potentiel løsning, sagde han. “Et af de punkter, vi rejste i underudvalget, var, at der er en mulighed for industriel organisatoriske indsats for at hjælpe med at udfylde nogle af disse huller,” sagde han og tilføjede:

“De kunne være selvregulerende organisationer eller lignende strukturer, der hjælper med at definere og håndhæve bedste praksis og standarder og ansvarlighed i hele branchen, og der er anstrengelser for at begynde at tænke på og opbygge disse typer organisationer. Der er mange præcedenser i den traditionelle finansielle markeder, som vi kan se efter for innovative styringsstrukturer, der gælder med markeder, der berører flere jurisdiktioner. “

Two Sigma Investments administrerende direktør Alexander Stein tilføjede, at forbedring af valutasikkerhed også ville hjælpe regulatorer og investorer. “Achilles-hælen [af bitcoin] er … [den] uregulerede udvekslingsby, hvor udvekslingen muligvis eller måske ikke anvender AML / KYC, og hvis jeg kan deponere bitcoin til noget udveksling uden for USA, [det er spil ],” han sagde.


About Kryptoposten

Check Also

Securities and Exchange Commission bitcoin nyheder

US Securities and Exchange Commission har lukket flere ICOS

US Securities and Exchange Commission (SEC) bragte mere end et dusin succesfulde håndhævelses aktioner specifikt …