Satoshi Nakamoto udgiver bog

En person, der hævder at være Satoshi Nakamoto, har meddelt, at de skriver en bog om bitcoin og dens historie, der vil indeholde personlige historier om sin skaber, selvom det er uklart, om personen er den faktiske opfinder af verdens første og stadig største kryptovaluta.

I fredags sendte et websted, der hedder nakamotofamilyfoundation.org, et brev underskrevet af Satoshi Nakamoto – navnet på forfatteren af ​​det bemærkelsesværdige 2008 bitcoin-hvidbog, hvis virkelige identitet stadig ikke er kendt.

Ifølge posten vil bogen, hvis den nogensinde kommer ud, blive opdelt i to dele med navnet “Honne og Tatamae”, ifølge resultaterne af en “kryptopuzzle” offentliggjort med posten.

En forklaring fra Wikipedia angiver, at navnet på japansk betyder “kontrasten mellem en persons sande følelser og ønsker og adfærd og meninger man viser offentligt.”

Desuden hævder postens forfatter, at bogen vil indeholde oplysninger om det personlige liv i bitcoins skaber og sige:

Men for at være sikker på, er der utallige samtaler, jeg syntes at være oplysende, at jeg håber at gøre det til at være en del af historien. Der vil i hvert fald være mange nye navne og enkeltpersoner, som er en historie om mit personlige liv. “

Udgivet sammen med meddelelsen er et uddrag fra den formodede bog, som kort genoptager udviklingen af ​​bitcoin og dækker nye problemer, der er opstået siden oprettelsen af ​​bitcoin som skalering, begrebet blockchain og ankomsten af ​​applikations specifik integreret kredsløb (ASIC ) minearbejdere.

Uddraget fortsætter også med at forklare, hvorfor navnet Satoshi Nakamoto blev valgt i første omgang:

Jeg ønskede det mest almindelige navn, som jeg vidste, at ingen uden for Japan havde nogen minder om, at Satoshi Nakamoto, svarede til ‘John Smith’. Det tog tid for offentligheden at komme til denne konklusion, men de fleste med direkte adgang til mig havde fundet ud af det for længe siden. “

Men om postens forfatter faktisk er den virkelige Nakamoto, kan den endnu ikke kontrolleres.

Craig Wright, en australsk akademiker og chefsforsker ved nChain, der hævdede at være Nakamoto i 2015 (selvom ikke har fremlagt bevis for de fleste observatører), tog til Twitter efter at bogen blev meddelt, og sagde, at forfatteren “ikke kan få datoer eller tekniske detaljer korrekt. “

About Kryptoposten

Check Also

Euro UPeur, kryptoposten bitcoin blockchain

Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig …