Schweiz top børs SIX kunne udstede et token for at opfylde sit mål om digitalisering af traditionelle aktiver, ifølge dets værdipapir og børser.

Thomas Zeeb fortalte Finews i et interview, der blev offentliggjort mandag, at SIX’s planlagte digitale udveksling vil blive leveret med et oprindeligt tegn og en “initial digital offering” -tjeneste i 2020. Det ville følge et forsøg, der forventes afsluttet slut sommer.

Zeeb sagde:

“Vi har en række organisationer, der ønsker at lancere tokeniserede strukturerende produkter, ejendoms fonde og så videre. Men det kunne også være vores eget IDO. “

“Uanset om vi starter med warrants, strukturerende produkter, er midlerne op til vores kunder at beslutte. Det er i øjeblikket ved at blive afsluttet med vores brugerejer, “tilføjede han.

Den udøvende leder sagde videre, at en IDO skal overholde lignende standarder til et indledende offentligt udbud eller IPO.

I 2021 forventer Zeeb, at SIX Digital Exchange (SDX), der udvikler sig i udvikling. Skal være traditionelle værdipapirer som aktier, renter og fonde, forudsat at lovgivningen er på plads.

“Måske vil symbolet i sidste ende erstatte aktien en dag,” sagde han.

Den administrerende direktør sagde imidlertid, at udvekslingen i øjeblikket ikke er bekendt med at tilbyde handels tjenester i krypto aktiver på grund af deres anonyme karakter og overholdelserisici. “Måden bitcoin er i øjeblikket oprettet og handlet, det ville ikke opfylde kriterierne for SDX,” sagde Zeeb.

SIX bruger et “dobbelt cifret millionbeløb” på at opbygge SDX i løbet af to år, tilføjede Zeeb. Samt søger at ansætte 30 flere personer inden udgangen af ​​2019 for at bringe SDXs samlede til 100 medarbejdere. Virksomheden arbejder med R3’s Corda Enterprise blockchain for at bygge platformen.

Børsen afslørede i juni sidste år, sin plan om at oprette en reguleret udvekslings platform for digitale aktiver. Der starter med lagre og derefter udforske andre omsættelige instrumenter, herunder kunst.