Schweizisk luksushotel accepterer bitcoin

Dolder Grand, et 5 stjernet hotel og spa, som er en del af Dolder Resort i Zürich accepterer nu bitcoin som betaling for ydelser og indkvartering. Dette schweiziske luksushotel meddelte på twitter, at det var det første Resort af sin art til atacceptere cryptocurrency betalinger.

Deres samarbejde blev lavet med fintech firmaet Inacta AG, som udviklede en app, der forbinder hotellet direkte med bitcoin tegnebogen. Appen konverterer derefter bitcoin til schweizisk franc eller euro lige efter betalingen, hvilket betyder at selve hotellet ikke beskæftiger sig med cryptocurrency.

De meddelte om at denne betalings opsætning er tilgængelig fra 1. maj.

Hotellets repræsentanter kommenterede også, at de er meget stolte af at tage et skridt i retning af at acceptere cryptocurrency. Dolder Grand er det første luksushotel i Schweiz og et af de få i verden, hvor gæsterne kan betale med Bitcoin.

Dette er ikke det allerførste tilfælde som dette. Et andet eksempel er den spanske gruppe, Casual Hoteles, som begyndte at acceptere bitcoin betalinger pilotfrit tilbage i februar 2019, efter Sandman Hotel Group og TravelAir rejsebureau, der havde accepteret bitcoin siden 2014.

About Liana L'Amour

Check Also

Euro UPeur, kryptoposten bitcoin blockchain

Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig …