Schweiziske børs med Bitcoin

Schweiz største børs har meddelt, at det er ved at udvikle en blockchain-baseret platform for at tilkaste traditionelle værdipapirer med yderligere handels-, afregnings- og varetægtstenester for disse tokeniserede aktiver.

I en meddelelse om fredag ​​sagde SIX Swiss Exchange, at det vil bygge det nye initiativ – kaldet SIX Digital Exchange (SDX) – på en distribueret hovedbog med sin tekniske ekspertise i drift af en storfinansiel finansiel infrastruktur.

Som en reguleret aktiehandelspaltform sagde Swiss Exchange videre, at SDX vil have “samme standard for tilsyn og regulering” ved afslutningen og vil blive overvåget af schweiziske finansregulatorer.

I en email-svar fortalte en repræsentant fra SIX, et firma, der ejer Swiss Exchange, at udviklings processen vil blive opdelt i flere faser med en indledende plan for debut næste år. “Det første skridt er at opbygge en reguleret udvekslings platform.

I en anden fase vil vi tilbyde servicen til at identificere eksisterende bankaktiver, som efterfølges af tilkendelse af ikke-bankable aktiver. Efter en fleksibel tilgang til dagens behov dynamiske miljø, vil de første tjenester blive udbygget i midten af ​​2019, “siger firmaet. Men udvekslingen bemærkede, at platformens mål ikke er til handel med kryptovalutaer, men snarere et marked, hvor traditionelle investorer kan digitalisere deres aktiver via distribueret ledger-teknologi.

Jos Dijsselhof, administrerende direktør for SIX, sagde i meddelelsen:

Dette er starten på en ny æra for kapitalmarkedsinfrastrukturer. For os er det meget klart, at meget af det der foregår i det digitale rum er her for at blive og vil definere vores industris fremtid. Den finansielle sektor skal nu overbygge kløften mellem de traditionelle finansielle tjenester og digitale samfund

Den schweiziske udveksling er ikke den eneste handels platform, der undersøger, hvordan man integrerer distribueret ledger-teknologi i sin eksisterende forretnings virksomhed.

About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …