SEC afviser 9 bitcoin ETF-forslag

Securities and Exchange Commission (SEC) har afgivet afslag på forslag fra ProShares, Direxion og GraniteShares til bitcoin exchange-traded fund (ETF).

I alle tilfælde understregede SEC, at det “understreger, at dets misbilligelse ikke hviler på en vurdering af, om bitcoin eller blockchain-teknologi mere generelt har nytte eller værdi som en innovation eller investering.

“Lignende sprog blev også brugt i GraniteShares afvisning også”

Afslagene kommer blot få uger efter, at SEC-kommissærerne afsluttede en gennemgang af en foreslået bitcoin-ETF fra investorer Cameron og Tyler Winklevoss, hvis flerårige indsats var dunk, efter at et flertal af SEC’s kommissærer støttede agenturets oprindelige beslutning i marts 2017.

En kommissær, Hester Peirce, afviste den beslutning, og senere fortalte CoinDesk i et interview, at flytningen til at blokere en bitcoin ETF er en ulykke for både investorer og innovatører.

Tidligere spørgsmål nævnt For dem, der har læst til bitcoin-ETF’er i fortiden, tænker sproget sandsynligvis på de begrundelser, der bruges til at slå to gange et forslag fra investorer Cameron og Tyler Winklevoss til deres foreslåede bitcoin ETF.

For de tre virksomheder, der hedder i dag, var forslagene imidlertid unikke, da de var bundet til markedet for bitcoin-futures snarere end en fond, der direkte ejer bitcoin. Navnlig citerede SEC et brev fra et af de nuværende markeder for bitcoin futures i USA, CBOE.

“Desuden anerkendte præsidenten og COO for CFE for nylig i et brev til Kommissionens personale, at» de nuværende bitcoin futures-handelsvolumener på Cboe Futures Exchange og CME muligvis ikke i øjeblikket er tilstrækkelige til at understøtte ETP’er, der søger 100 [procent] lang eller kort eksponering til bitcoin. ‘

skrev agenturet. Samtidig indrømmede SEC et bemærkelsesværdigt punkt: at investorer ville få et ekstra beskyttelseslag ved handel med udvekslingsbaserede produkter til bitcoin – samtidig med at det hævdes, at mulige fordele burde holdes imod andre overvejelser.

“Kommissionen erkender, at i forhold til handel med ureuglerede spotcoin-spotmarkeder kan handel med en bitcoinbaseret ETP på en national værdipapircentral give yderligere investor beskyttelse, men Kommissionen skal overveje denne potentielle fordel i den bredere sammenhæng, hvorvidt forslaget opfylder hvert af de gældende krav i børsen loven, “embedsmænd argumenterede i proShares afvisning.

 

kilde Coindesk

About Kryptoposten

Check Also

Spil På Bitcoins Pris Fald Er På Sin Laveste For De Sidste 6 Måneder

Mængden af ​​penge afsat til korte indsatser mod bitcoin faldt til en mere end 6 …