SEC har brug for flere svar for bitcoin etf

US Securities and Exchange Commission beder om yderligere kommentarer til ni forskellige bitcoin-børsnoterede fondreguleringsforslag, der for øjeblikket er under revision, efter at de oprindeligt blev afvist.

SEC havde tidligere afvist forslagene – forfulgt af ProShares, GraniteShares og Direxion sammen med markedsudbyderne NYSE Arca eller CBOE – samtidig med at fremhæve problemer med de underliggende bitcoin futures-markeder og risikoen for, at det faktiske spot bitcoin-marked risikerer manipulation.

En dag efter de ni afvisninger sagde agenturet, at dets ledelse ville gennemgå disse beslutninger. I nye arkiver offentliggjort torsdag anmodede SEC om offentlig kommentar til alle ni forslag, der udpegede 26. oktober som forfaldsdato for eventuelle nye kommentarer, som offentligheden ønsker at lave.

“Det er yderligere bestilt, at ordren, der afviser [den foreslåede regelændring], forbliver i kraft i afventning af Kommissionens gennemgang,” skrev assisterende sekretær Eduardo Aleman. SEC overvejer også separat en bitcoin ETF foreslået af crypto startup SolidX og pengeforvaltningsfirma VanEck. En beslutning om dette forslag kunne komme så tidligt som i december.

About Kryptoposten

Check Also

Securities and Exchange Commission bitcoin nyheder

US Securities and Exchange Commission har lukket flere ICOS

US Securities and Exchange Commission (SEC) bragte mere end et dusin succesfulde håndhævelses aktioner specifikt …