Securities and Exchange Commission Går Mod Ikke Registeret ICO Gladius Network

Crypto-opstart Gladius Network LLC har afgjort afgifter for at drive et ikke registreret værdipapirtilbud med US Securities and Exchange Commission (SEC), meddelte regulatoren onsdag.

Gladius Network gennemførte et første møntudbud (ICO) i slutningen af ​​2017 og hævede 12,7 mio. USD i form af næsten 24.000 ETH. I en pressemeddelelse forklarede SEC, at denne ICO ikke var registreret under føderale værdipapirlove, og ICO selv kvalificerede sig ikke for en undtagelse fra de krav til registrering, som disse love pålægger.

Under afviklingen vil Gladius returnere midler til enhver investor, der anmodes om tilbagebetaling og registrere sine tokens som værdipapirer i henhold til Securities Exchange Act fra 1934. Opstartet indrømmer ikke eller nægter SECs resultater under arrangementet.

Sædvanligvis brugte SEC sætningen “ikke registreret ICO” i overskriften til sin meddelelse, og gentog tidligere udtalelser fra Kommissionens formand, Jay Clayton, hver ICO, han havde set, var en sikkerhed.

SEC har tidligere afregnet ikke registrerede værdipapirer i forbindelse med krypto startups Airfox og Paragon Coin, men brugte ikke udtrykkeligt udtrykket “uregistreret ICO” på det tidspunkt for begge virksomheder.

Ingen straf

SEC vil ikke pålægge en straf som tidligere, på grund af at Gladius selv rapporterede sit token-salg til regulatoren, forklarede pressemeddelelsen.

Gladius “udtrykte interesse i at tage hurtige afhjælpende trin”, tilføjede udgivelsen.

About Kryptoposten

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …