Securities and Exchange Commission med ny afdeling til ICOs

US Securities and Exchange Commission (SEC) lancerer en ny division med det formål at gøre det lettere for fintech-opstart – herunder de, der lancerer første initial coin offerings (ICO’er) – for at navigere de juridiske konsekvenser af deres produkter.

Annonceret torsdag vil det strategiske knudepunkt for innovation og finansiel teknologi (FinHub) fungere som et centralt punkt for værdipapirregulatoren at interagere med iværksættere og udviklere i den finansielle teknologi verden, især med grupper med fokus på distribueret ledger teknologi (DLT), automatiseret investerings rådgivning, digital markeds finansiering og kunstig intelligens.

FinHub vil som omtalt både offentliggøre informationer fra SEC, samt lade innovatører stille spørgsmål eller præcisere regler. Den nye afdeling vil også samarbejde med andre tilsynsmyndigheden, både indenlandske og internationale, på arbejde, der involverer nye teknologier. Derudover vil FinHub være vært for et FinTech-forum, der specifikt fokuserer specifikt på DLT og digitale aktiver næste år.

FinHub vil blive ledet af SECs seniorrådgiver for digitale aktiver og innovation, Valerie Szczepanik, og blive bemandet af SEC-embedsmænd, der tidligere har arbejdet med fintech-relaterede spørgsmål, ifølge agenturet.

Szczepanik, der også er associeret direktør i SECs division of Corporation Finance, sagde i en erklæring:

“SEC medarbejdere på tværs af agenturet har været involveret i nogen tid i bestræbelserne på at forstå nye teknologier, kommunikere agenturets holdning til nye spørgsmål og lette gavnlige innovationer i værdipapirindustrien.”

“Ved at lancere FinHub håber vi at skabe en klar vej for iværksættere, udviklere og deres rådgivere til at engagere sig i SEC-medarbejdere, søge input og teste ideer,” tilføjede hun.

SEC formand Jay Clayton bemærkede i en erklæring, at agenturet søger at arbejde sammen med investorer og andre markeds deltagere i spørgsmål som kapitaldannelse og finansielle tjenesteydelser, samtidig med at investorbeskyttelse opretholdes.

“FinHub er et centralt fokuspunkt for vores bestræbelser på at overvåge og engagere sig i innovationer på værdipapirmarkederne, der holder løfte, men som også kræver et fleksibelt og hurtig lovgivningsmæssigt svar på at udføre vores mission,” sagde han.

About Kryptoposten

Check Also

Binances BitTorrent Token Salg Slut På Få Minutter

Et offentligt salg af 59,8 milliarder BitTorrent Tokens (BTT), som er værd på omkring 7,2 …