Securities and Exchange Commission tæt på afgørelse

Mindre end en måned efter at have udsat en beslutning om en bitcoinbaseret børsnoteret fond (ETF), er US Securities and Exchange Commission (SEC) parat til at godkende eller afvise et andet par af foreslåede ETF’er.

Tjenestemænd i den amerikanske værdipapirregulator skal træffe beslutning om ProShares Bitcoin ETF og ProShares Short Bitcoin ETF senest torsdag den 23. august. I modsætning til denne måneds tidligere beslutning om at skubbe godkendelse til CBOE’s VanEck / SolidX bitcoin ETF ændres denne regel forslag – indleveret af ProShares i forbindelse med NYSE Arca – kan ikke forsinkes yderligere i henhold til regulatorens regler.

ProShares ETF-forslag – som oprindeligt blev forelagt SEC i december sidste år – understøttes af bitcoin futures kontrakter, snarere end fysiske beholdninger af bitcoin selv. Med andre ord vil ETF’s værdi blive bestemt af bitcoin futures-kontrakterne handel på CME eller CBOE Futures Exchange, ifølge den oprindelige arkivering.

ProShares oprindeligt foreslog de futures-baserede ETF’er i september 2017, men noterede på det tidspunkt, at futuresmarkedet var ung og “der kan ikke være sikkerhed for, at et aktivt handelsmarked for bitcoin futures kontrakter vil udvikle eller vedligeholdes”, ifølge arkivering.

ProShares Trust anmodede tidligere SEC om at trække en foreslået regerings ændring ind på den 19. december 2017, som skitserede ProShares Bitcoin og Short Bitcoin ETF’er samt ProShares Bitcoin Futures / Equity Strategy ETF og ProShares Bitcoin / Blockchain Strategy ETF.

About Kryptoposten

Check Also

Japanske

Tjen Gratis Bitcoins Dagligt uden Besvær

Hvordan får man gratis bitcoins og andre kryptovaluta’er? Der findes et hav af metoder, som …