Cryptocurrency exchange ShapeShift har lanceret et nyt medlemskabsprogram, der efterhånden bliver obligatorisk for sine brugere.

Placeret som et loyalitetsprogram, vil initiativet se opstarttilbudet en række fordele, samtidig med at man flytter for at begynde at indsamle nogle personlige oplysninger fra sine brugere, der hovedsagelig danner en sving væk fra sin “udveksling uden konti” -model.

I et blogindlæg skrev adm. Direktør Erik Voorhees, at “sidstnævnte suger” i forbindelse med planen om at gøre medlemskabsprogrammet obligatorisk, hvilket vil finde sted engang senere i år. Intet, som “vi ville foretrække, hvis indsamlingen af ​​personlige oplysninger ikke var et obligatorisk element,” forhees fortsatte med at skrive:

Vi tror stadig fast, at enkeltpersoner, uanset deres race, religion eller nationalitet, fortjener ret til privatlivets fred, ligesom de fortjener retten til privatliv i deres tanker, i deres relationer og i deres kommunikation. Sådan beskyttelse af personlige oplysninger er et grundlæggende element i et civilt og retfærdigt samfund og bør forsvares af alle gode mennesker. Vi forbliver engagerede i den årsag, og det bedst tjenes, hvis vi er kloge over vores tilgang.

Medlemmerne modtager rabatter på valutakurser, volumenbaserede gevinster for transaktioner med FOX-token og højere transaktionsgrænser. De bredere ændringer, ifølge Voorhees, er et resultat af anmodninger fra ShapeShift-brugere om konto-relaterede funktioner, en “stigende interesse for … tokenisering” og den lovgivningsmæssige usikkerhed omkring kryptokurrencyudvekslinger i øjeblikket, sagde han.

“Medlemskab er i det væsentlige et avanceret loyalitetsprogram. Det vil med tiden føre både til bedre priser og en overlegen brugeroplevelse,” skrev han. Mens ShapeShift tilføjer nye funktioner til programmet, understregede Voorhees, at det vil forblive en ikke-frihedsbeholdning, hvilket betyder, at det ikke vil holde kundefonde