Shapeshift med ny CFO

Cryptocurrency exchange ShapeShift skifter rundt på sin ledelse forud for en større fornyelse.

Opstart er på udkig efter en ny økonomichef for at lykkes Justin Blincoe, som tager en ny rolle i virksomheden, udtalte chef marketingchef Emily Coleman.

ShapeShift udvikler sig konstant som en organisation, og vi forbereder vores næste fase af dramatisk vækst,” sagde Coleman. “For at gøre dette effektivt arbejder vi på at inddrage ny ekspertise og talent. Mr. Blincoe hjælper med at lede dette initiativ, og vil i sidste ende flytte ind i en anden ledende finansiel rolle hos virksomheden, mens han fortsat er CFO i mellemtiden. “

Coleman gav ikke yderligere detaljer om, hvad Blincoes fremtidige rolle ville være.

I sidste uge annoncerede ShapeShift beta-lanceringen af ​​en ny version af udvekslingen, der ville tilbyde større interoperabilitet med ShapeShifts andre produkter, nemlig hardware wallet KeepKey og prissporing CoinCap. For øjeblikket er den kun tilgængelig for en valgt gruppe af brugere.

Ændringerne kommer imellem udfordrende tider: ShapeShift er blandt de mange blokchain-startups, der skulle gøre alvorlige medarbejdernedskæringer i krypto vinteren. I januar meddelte adm. Direktør Eric Voorhees, at selskabet havde afskediget 37 medarbejdere, en tredjedel af personalet, der kalder det “en dyb og smertefuld reduktion, afspejlet på tværs af mange krypto virksomheder i den seneste bjørnecyklus.”

Ud over de hårde markeds forhold har ShapeShift for nylig lidt nogle rykslag, efter at den introducerede KYC i september og senere blev fremhævet i en Wall Street Journal-artikel, der hævdede, at udvekslingen var medvirkende til hvidvaskning af penge – beskyldninger, som Voorhees kaldte “faktisk ukorrekt og vildledende. ”

About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …