Sia blockchain-netværket har frigivet den formelle kode for en overhængende hardfork, der vil blokere minearbejdere ved hjælp af hardware produceret af Bitmain og andre større producenter.

David Vorick, grundlægger og administrerende direktør for Nebulous, som er den fortjeneste, der står bag den $ 239 millioner distribuerede lagerprotokol, annoncerede udgivelsen af ​​kode version 1.3.6 i sia’s officielle kanal Discord Tuesday, minde minearbejdere om at den hårde gaffel bliver aktiveret i oktober 31.

“Alle brugere, der ønsker at blive på Sia-netværket, skal opgradere forud for den hard fork dato. Alle større udvekslinger vil deltage i den hårde gaffel,” sagde Vorick.

Som kryptoposten rapporterede, efter et års debat, besluttede sia blockchain-samfundet at indføre en hard fork tidligt i oktober. Efter aktivering sikrer den nye kode kun applikations specifikke integrerede kredsløbs ASIC-processorer designet af Nebulous-datterselskabet Obelisk kan bruges til at minde netværket til blokbelønninger.

Som følge heraf vil andre ASIC-minearbejdere, herunder dem, der fremstilles af industriens giganter som Bitmain og Innosilicon, blive blokeret fra sia blockchain i slutningen af ​​denne måned.

Bitmain lancerede sin AntMiner A3-produkt i januar, der specifikt målrettede netværksens token-siacoin, samt tilføjelse af støtte til siacoin på sin minebassin AntPool.

I sin tirsdagstolpe sagde Vorick, at den nye kode også omfattede vigtige opdateringer til at modstå Sybil-angreb – hvilket skaber falske identiteter til at udnytte et netværk – og “andre metoder, der kunne bruges til at manipulere en vært uretfærdigt i toplinierne.”

For minearbejdere, der ikke ønsker at tilpasse sig den hardfork, tilbyder sias netværksudviklere også en alternativ opgradering, version 1.3.5. Udgivet sammen med version 1.3.6 løser alternativet også opdagede sikkerhedsproblemer, men udelader kodeordets hårde gaffelparti.

“Den eneste forskel mellem v1.3.5 og v1.3.6 er aktiveringen af ​​hardfork, hvilket betyder, at brugerne sikkert kan opgradere til v1.3.5,” skrev Vorick.