Singapore-baserede cryptocurrency exchange Huobi

Huobi, den Singapore-baserede cryptocurrency exchange, har netop lanceret en løsning, der gør det muligt for brugere at skifte mellem forskellige typer af fiat-pegged cryptocurrencies eller stablecoins i tilfælde af markedsudsving.

Bekendtgør løsningen, kaldet HUSD, på en pressekonference på fredag, firmaet sagde, at Paxos ‘PAX, TrustToken’s TUSD, Circle’s USDC og Gemini Exchange’s GUSD tokens i første omgang støttes.

Tidligere var brugere, der deponerede, siger GUSD, begrænset til at tage ud GUSD eller konvertere den til en ikke-pegged cryptocurrency såsom bitcoin. Ved hjælp af HUSD kan de dog deponere en af ​​de fire stablecoins og trække et andet stablecoin af eget valg.

Huibis hovedoperatør, Robin Zhu, forklarede endvidere, at HUSD ikke selv er en stabilcoin eller protokol, men snarere et medium, der letter udveksling mellem de forskellige stablecoins.

For eksempel, hvis en bruger indbetaler 10 PAX til udvekslingen, krediteres brugerens konto med 10 HUSD. Når man trækker disse aktiver tilbage efter handel, kan brugeren vælge at trække sig tilbage, siger 10 GUSD, som trækkes fra GUSD-puljen, som andre brugere har deponeret på platformen.

Men om brugeren kan trække alle deres aktiver i et enkelt stablecoin afhænger af, at der er tilstrækkelig forsyning i puljen.

Zhu sagde, at han forventer, at platformen potentielt kunne løbe ind i en situation, hvor en stablecoin måske ikke har en stor nok pool til at dække alle tilbagetrækningsanmodninger. “Under disse omstændigheder vil vi købe tilbage disse stablecoins fra deres udstedere i puljen,” sagde han.

Som sådan vil Huobi ikke notere handelspar for hvert stabilt coin, som det støtter mod store cryptocurrency som bitcoin og ethereum. I stedet vil selskabet åbne handelspar for HUSD mod disse kryptos i de kommende uger.

Navnlig, den mest etablerede stablecoin til dato, tether (USDT) – en der har været i centrum af rygter om pålideligheden af ​​dets amerikanske dollar-peg – er ikke inkluderet i poolen. I stedet åbner Huobi et handelspar til HUSD mod USDT den 22. oktober.

Zhu forklarede, at den primære årsag til det skyldes bekymringer over, om USDT kan opfylde overholdelseskravene.

About Kryptoposten

Check Also

russiske hackere Tredje sagsøgt

Russiske hackere bag det største tyveri af digital valuta nogensinde

Russiske hackere, kan være de dårlige skuespillere bag sandsynligvis den største tyveri nogensinde fra en …