Singapore stock exchange med Blockchain teknologi

Singapores børs samarbejder med den monetære myndighed i Singapore (MAS), byens stats facto centralbank, for at udnytte blockchain for at forbedre effektiviteten af ​​værdipapirafviklinger. Singapore Exchange (SGX) sagde i fredags at samarbejdet har til formål at op justere landets Delivery versus Payment (DvP) kapacitet, så den kan automatisere transaktioner via blokchainbaserede smarte kontrakter.

DvP er en afviklings proces, der sikrer, at aktiver kun gennemføres, når der modtages tilsvarende betalinger. Udlån teknologisk støtte er en liste over kendte firmaer som Nasdaq og professionelle serviceselskab Deloitte, samt blockering opstart Anquan, ifølge meddelelsen.

Målet er at udvikle et distribueret netværk, hvor finansielle institutioner og investorer kan handle værdipapirer, der er konverteret til digitale tokens gennem forskellige blockchain-platforme.

Partnerne sagde, at teknologien vil blive konstrueret på grundlag af open source-koden, der er resultatet af den seneste udvikling af Project Ubin, som MAS paraferet i 2016 afprøve afregning af interbank transaktioner via distribueret ledger teknologi. En detaljeret rapport, der identificerer og undersøger nøgledesign overvejelser, vil blive udgivet i november, ifølge udgivelsen.

About Kryptoposten

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …