Singapores suveræne investerings fond investerer i verdens største crpytocurrency exchange gennem sin venture-fløj.

Vertex Ventures, venturekapitalen af ​​Temasek Holdings – som drives af Singapores regering, har lavet en strategisk investering i Binance og vil samarbejde med udvekslingen om at oprette en ny filial i byen-staten, meddelte fonden tirsdag.

Centret for planen er oprettelsen af ​​Binance Singapore, en fiat-to-crypto-udveksling, samt andre fiat-kryptotjenester i Sydøstasien, ifølge pressemeddelelser. Binance CEO og grundlægger Changpeng Zhao, bedre kendt som CZ, meddelte først, at udvekslingen ville udvide til Singapore sidste måned.

Vertex Ventures Kina og Vertex Ventures Sydøstasien og Indien, to af fondets filialer, saminvesteret i børsen for at skabe de nye transaktionsplatforme. Det samlede investerede beløb blev ikke offentliggjort.

Vertex Ventures Kina, administrerende partner Choon Chong Tay, hævdede i en erklæring, at han “er en af ​​de mest respekterede iværksættere i blockchain med stor inspiration til at opbygge og fremme blockchain-økosystemet.”

“Vi glæder os til at samarbejde med Changpeng Zhao og hans team for at drive innovation i rummet, mens vi bygger en bæredygtig og kompatibel platform i Singapore,” siger Joo Hock Chua, Vertex Ventures Sydøstasien og Indiens administrerende partner.