Brænder du for Bitcoin og Blockchain teknologien? Er du formidabel til tekstforfatning? Nu søger Kryptoposten endnu en skribent!

Vi søger et friskt ansigt med en stor passion for tekstforfatning og gerne inden for Bitcoin og Blockchain teknologien. Vi stræber efter at skabe et endnu stærkere mødested for danskere med interesse og nysgerrighed indenfor kryptovaluta, og her har vi brug for en tekstforfatter.

Hvad søger vi til?
En tekstforfatter, gerne med interesse for Bitcoin og underliggende kryptovalutaer, men det vigtigste er, at du kan finde aktuelle nyheder og skrive artikler, der vækker folks interesse. Det er helt klart et plus, hvis du også kan dække andre områder, såsom blockchain teknologiens udvikling.

Hvem søger vi?

Du skal have en passion for tekstforfatning og for Bitcoin universet, samt at du generelt er frisk på at jagte de gode artikler, der kan skabe interesse hos vores læsere. Du skal minimum være 16 år gammel, og kunne formulere dig godt på dansk og kunne forstå og skrive flydende engelsk, da det meste af den information, der er tilgængeligt, er på engelsk.

Vi forventer, at du er aktiv, og tager dig god tid til at finde og skabe skarpe og aktuelle artikler.

-Selvstændighed – Da du kommer til at arbejde fra egen computer og hjemmefra, så er det et krav, at du har egen computer med internetadgang til rådighed.

– Der er ikke et minimums krav mht. artikler, da lønnen forudsættes af dit arbejde.

– Ansøgeren søger om jobbet, for at få mere erfaring, samt lave et navn for sig selv inden for universet, og ikke for at jagte lønnen. Vi tilbyder ikke en løn, som er konkurrencedygtig.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi er et nyhedssite i vækst, så her har du mulighed for at være med fra starten. Du vil få en masse erfaring, både indenfor investering og handel, men også på et mere teknisk plan.

Du vil få mulighed for at forbedre dig på publicering, hvor din primære rolle, til at starte med, vil være at skrive artikler.

Som en del af Kryptoposten vil du få direkte indflydelse på, hvordan vi leverer godt læsestof til vores læsere. Du kan få mulighed for at komme afsted til forskellige events rundt omkring i verden, netop for at dække nye innovationer og andre spændende investeringsmuligheder.

Hvis du går med en idé om at blive journalist, så ville du også kunne få en velskrevet erhvervsanbefaling for dit arbejde hos os.

Hvordan lønnes der?

Vi har et klart budskab om, at vores mål er at kunne lønne de engagerede personer, der er med til at skabe god viden. Du bliver lønnet efter en lønmodel, som er baseret på artiklerne, der bliver leveret, samt kvaliteten. Det er derfor et klart plus, hvis du tager dig tid og jagter de gode historier. Da Kryptoposten er forholdsvis ny, og indtægterne ikke er de store, skal du hellere ikke forvente det vilde. Lønnen varierer fra måned til måned. Dog betyder dette, at du selv bestemmer din løn. Du bliver betalt pr. artikel, der bliver udgivet. Dog minimum 1 artikel om dagen.

Løn uden loft

Mellem 100 – 115 DKK pr. leveret artikel. Skriver du mere end 30 artikler på en måned, udløses en bonus. ( 0 – 1500 DKK). Denne bonus er vurderet på kvalitet og antal artikler skrevet og leveret.

Til slut skal det nævnes, at vi ikke kun leder efter tekstforfattere, som er eksperter inden for Bitcoin’s univers. Sidder du og tænker, at du har, hvad der skal til, og du gerne vil lære, så skal du bestemt ikke snydes! Vi giver plads til, at man kan udvikle sig og få bedre kendskab til Bitcoin og Blockchain teknologien.

Hvordan ansøger du?

Når du sender ansøgningen, forventer vi, at den indeholder følgende:

  • Dit fulde navn, alder, og hvor du bor i landet.
  • Beskriv din erfaring, eller hvorfor du er den rette til jobbet
  • Vedhæft gerne en testnyhed, video, eller en anmeldelse eller et link til noget du har lavet.

Det forventes ligeledes, at du bruger tid på at lave en god ansøgning. Ansøgning skal sendes til kontakt@kryptoposten.dk Det er vigtigt, du skriver i emnefelt, at det er vedr. jobbet som skribent.