SmartMixer gør det lettere at blande Bitcoin for en ny generation af brugere

SmartMixer.io er en ny bitcoin-blandings tjeneste, der er specielt rettet mod privatpersoner, der får mest ud af teknologi i 2019 til at give anonymitet til cryptocurrency-brugere. Det er nu muligt at skjule oprindelsen af ​​bitcoin sikkert, sikkert og med et klik på et par knapper. Bitcoin-blanding – nogle gange kendt som “tumbling” – er en vigtig sikkerhedspraksis for dem, der er interesseret i at opretholde anonymiteten af ​​deres bitcoin-beholdninger og -brug. For nylig aktiverede SmartMixer også blandings tjenester til andre mønter, inklusive Litecoin (LTC) og Bitcoin Cash (BCH), med planer om at implementere en Ethereum (ETH) -blandings tjeneste i den nærmeste fremtid.


Hvorfor Bitcoin Mixing Services er vigtige


En almindelig misforståelse blandt offentligheden om bitcoin er, at den er anonym og ikke kan spores tilbage til dens indehaver eller bruger. Arten af ​​hvordan blockchain fungerer gør dette simpelthen usandt, da bitcoin-transaktioner kan spores ganske let. Dette betyder, at når en bitcoin-adresse er udsat for nogen, kan den pågældende person derefter få adgang til oplysninger om adresseejeren, inklusive adresserne, hvorfra deres bitcoin kom, deres aktuelle bitcoin-balance, og hvilke adresser de sender bitcoin til i fremtiden. Dette udgør en potentiel sikkerhedsrisiko for adresseejeren, afhængigt af hvem der har adgang til disse oplysninger. Blandingstjenester som SmartMixer er derfor vigtige for at forhindre lækage af oplysninger om en bitcoin-brugers adresse.


SmartMixer opnår dette gennem et par forskellige metoder. Den første metode er kendt som “Standard Pool” -metoden, hvor en brugers mønter blandes med andre brugere, der har valgt den samme mulighed. Den anden metode er “Smart Pool”, som kombinerer mønter fra Standard Pool-brugere med private mønter fra SmartMixers egne reserver såvel som deres investorer. Den mest avancerede metode er kendt som “Stealth Pool”, som kun blander brugermønter med mønter fra SmartMixers reserver og deres investorer (ingen mønter fra andre brugere).

Hvordan din anonymitet er beskyttet


SmartMixer fører kun poster over hver kundetransaktion, så længe det er teknisk nødvendigt for, at blandings processen kan finde sted. Når en transaktion er afsluttet, slettes alle poster fra deres servere, gået inden for 24 timer. Kunder kan endda vælge at få poster slettet før efter anmodning. For en større grad af anonymitet og beskyttelse kan SmartMixer også fås adgang til via Tor skjulte tjenester, da Tor-browseren maskerer den faktiske IP-adresse for et websteds besøgende, hvilket betyder, at det er umuligt for nogen at afgøre, hvem der faktisk besøger webstedet.
Derudover kan SmartMixer-kundeoplevelsen helt tilpasses, hvilket betyder, at brugerne kan indstille det gebyr, de ønsker at betale, antallet af modtagende adresser, der skal bruges, samt den ønskede tidsperiode, før mønt ankommer til hver adresse. Disse funktioner hjælper med at gøre SmartMixer til en af ​​de mest konkurrencedygtige og avancerede cryptocurrency-blandingstjenester, der i øjeblikket er tilgængelige i dag, perfekt til både begyndere og avancerede brugere, med møntbalancer store som små. Hvis nogen virkelig værdsætter privatlivets fred når det kommer til information om deres cryptocurrency-besiddelser og / eller -aktivitet, er der ingen grund til ikke at bruge en møntblandingtjeneste som SmartMixer.


For mere information om, hvordan man blander cryptocurrency på SmartMixer, får adgang til SmartMixer gennem Tor eller deltager i deres generøse henvisningsprogram, kan du besøge deres officielle websted på smartmixer.io.

About Kryptoposten

Check Also

USDT Is A Game Changer For Online Poker

USDT Is A Game Changer For Online Poker CoinPoker – the flagman of the industry, …