Søgegiganten Baidu fjerner alt cryptocurrency-relateret indhold

Den kinesiske søgegigant Baidu går sammen med Alibaba og Tencent i et skridt med det formål at fjerne sig fra cryptocurrency-relaterede aktiviteter.

China Times, et Beijing-baseret forretnings medie, rapporterede i søndag, at Baidu søger at censurere og forbyde forumemner, der diskuterer krypto-relaterede aktiviteter på Baidu Tieba, firmaets Reddit-lignende online community business.

“I øjeblikket har virksomheden skærpet sin kontrol over digital valuta og vil ikke tillade underfora under dette tema baseret på relevante regler og forskrifter”, siger rapporten og anfører en anonym kilde tæt på firmaet.

En repræsentant for Baidu Tieba fortalte, at “virksomheden vil drive og styre sin forumvirksomhed baseret på eksisterende kinesiske love og forskrifter”, men gav ikke specifikke kommentarer til krypto-relaterede diskussioner.

I øjeblikket synes i det mindste “digital valuta” og “virtuelle valuta” -underfora at være utilgængelig, da søgning efter disse søgeord fører til en erklæring, der siger “Dette forum er midlertidigt lukket på grund af relevante love, regler og politikker.

“Som en kommentar til en sådan lukning antydede Baidu Tieba-repræsentanten, at det var fordi disse underfora blev mistænkt for at distribuere oplysninger om indledende møntofficer (ICO) og cryptocurrency spekulation.”

Det samme med hvorfor WeChat gjorde det”, tilføjede repræsentanten, der henviser til rapporten i sidste uge, at Tencent lukkede tilstedeværelsen af ​​flere kryptomedier på sin WeChat messaging platform på grund af mistænkte ICO’er og krypto-handelsinformation.

Baidu Tieba blev lanceret i 2003 og er det største onlinefora for kinesiske internet brugere. Virksomheden hævdede, at dets forumvirksomhed nu har omkring 300 millioner månedlige aktive brugere.

Når det er sagt, eksisterer andre underfora med relevante temaer stadig og forbliver aktive på Baidu Tieba fra pressetid, såsom “bitcoin”, “ethereum” og “bitcoin mining” osv. Baidu’s bevægelse kom lige efter fredagens rapport, at Alibaba og Tencent begge sagde, at de vil fortsætte med at overvåge og suspendere konti, der bruger mobile betalings applikationer til at udføre counter-the-counter kryptohandel.

På fredag ​​udstedte fem højtstående regulerings agenturer i Kina i fællesskab en advarsel mod oversøiske cryptocurrency-projekter, som bruger online kommunikationskanaler til at anmode om investeringer fra kinesiske investorer.

About Kryptoposten

Check Also

Euro UPeur, kryptoposten bitcoin blockchain

Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig …