Spil På Bitcoins Pris Fald Er På Sin Laveste For De Sidste 6 Måneder

Mængden af ​​penge afsat til korte indsatser mod bitcoin faldt til en mere end 6 måneders lav i tirsdagens handels session, data fra den populære cryptocurrency trading platform, Bitfinex afslører.

Kl. 13.00 UTC i dag faldt den samlede finansiering i BTC shorts eller positioner, der ville tjene som følge af et fald i prisen på det underliggende bitcoin-aktiv, ud over den seneste lave på 18992 BTC, der blev fastsat i november sidste år til 18.888 BTC – den laveste mængde set siden 4. august 2018.

Udviklingen kommer en dag efter, at bitcoins pris steg 8 procent, hvilket sandsynligvis fangede investorer med et bearish perspektiv på den forkerte side af markedet, hvilket fik dem til at dække et stort antal korte positioner.

Nuværende tal viser en nedgang på 28 procent i mængden af ​​midler i bitcoin shorts siden begyndelsen af ​​dagen i går.

Interessant nok har bullish bets på Bitfinex, kendt som “longs”, også oplevet et kraftigt fald i de sidste 48 timer.

Data fra Bitfinex afslører endvidere, at mængden af ​​BTC / USD longs er faldet med en tilsvarende 29 procent fra gårsdagens høj, hvilket sandsynligvis er et tegn på, tager overskud efter bitcoines stigning på 18 procent i løbet af de seneste 11 dage.

Som det står er forholdet mellem lange og korte positioner 1,42 til 1, hvilket betyder, at der er 1,42 BTC i en lang position pr. Hver 1 BTC er en kort position på Bitfinex. Forholdet er et lille fald fra den seneste høj på 1,54 til 1 sæt den 15. februar.

About Kryptoposten

Check Also

Filippinsk Bank Union Med Cryptocurrency ATM

Den store filippinsk bank Union Bank lancerer landets første to-vejs cryptocurrency ATM, lokale medier outlet …