Spore diamanter med Blockchain

Richemont, den schweiziske luksusgigant, der ejer Cartier, vender sig mod blockchain i et skridt, der har til formål at skabe gennemsigtighed i sin forsynings kæde.

Jin Keyu, en anerkendt økonom og en lektor ved London School of Economics (LSE), som blev udnævnt af Richemont som bestyrelsesmedlem sidste år, sagde i en tale på en begivenhed torsdag, at luksusgiganten har til formål at bruge blockchain til at kontrollere alle de “parallelle markeder”.

“Som Cartiers moderselskab har vi [Richemont] for nylig besluttet at begynde at bruge blockchain til at spore oprindelsen af ​​diamanter, sten og guld tilbage til minerne eller genbrugsfabrikkerne. For alle de ure vi sælger håber vi også at (brug blockchain) at spore deres kilder for at validere deres ægthed, “sagde hun.

Under sin tale drøftede Jin også sine akademiske interesser og årsager til hendes bevægelse i blockchain-industrien og tilføjede, at hun skulle tilslutte sig Kina-baserede blockchain-opstart Ultrain som rådgiver for at bidrage med hendes ekspertise inden for makroøkonomi. Jin argumenterede for, at blockchain-projekter ofte forsøger at eksperimentere og opbygge monetære politikker fra bunden uden at lære af eksisterende faglig forskning på området.

Hun sagde:

“For mig har blockchain i det væsentlige omstruktureret hele det økonomiske spektrum … Jeg synes det er yderst interessant, fordi vi for at løse dette brede problem ikke kun har brug for mikroøkonomiske teorier … men også makroer som valuta, pengepolitik og regulering. “About Kryptoposten

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …