Mobile payments startup Square gør sin bitcoin-kold-oplagrings-løsning open source.

Alok Menghrajani, en sikkerhedsingeniør for virksomheden, meddelte i tirsdag, at en dokumentation, kode og værktøjer til virksomhedens “Subzero” bitcoin-koldoplagringsløsning nu er offentligt tilgængelige på Github.

Menghrajani sagde Square bruger Subzero til at holde bitcoin-aktiver på brugerens vegne i et offline-miljø baseret på et hardware sikkerheds modul (HSM) – den samme teknologi firmaet har brugt til at gemme krypterede nøgler til sine andre betaltjenester.

Menghrajani tilføjede, at siden den underliggende HSM er programmerbar, har Square udviklet en teknologi, som til enhver tid kan sende bitcoin fra en varm wallet til kold opbevaring. Når der hentes mønter tilbage til online-lommebogen, kræver programmet imidlertid flerparts signaturer for at indlede en transaktion.

Endvidere sagde Menghrajani, at løsningen også kan håndhæve visse forudindstillede regler, som f.eks. Kun at sende bitcoin fra det kolde lager til Square-owned adresser.

“HSM er programmerbar, så vi kan understøtte bitcoin-tegnebøger i dag, samtidig med at vi giver fleksibilitet til at implementere andre protokoller i fremtiden,” tilføjede han.

Square, grundlagt af medstifter og CEO for Twitter Jack Dorsey, annoncerede lanceringen af ​​en bitcoin trading service via sin Cash App i november sidste år.

Virksomheden udvidede yderligere bitcoin trading funktionen til alle 50 stater i USA i august i år, efter at forretningsenheden har bestilt små margener for firmaet i de første to kvartaler i 2018.