Stor opbakning til bitcoin

Stor opbakning til bitcoin

Bitcoin lavede noget af et comeback, da den i aftes ramte 6500$ efter gyser. Bitcoin har nu brudt sin trendline og dette kan give voldsomme fald og stigninger i begge retninger.

På nuværende tidspunkt vurderer rigtig mange investorer om det er deres mulighed for at komme godt ind i markedet, eller om det er på sin plads at vente. Kigges der på den daglige chart, så er der stadig godt gang i markedet og dette kan have sin fordel.

Volumen er stadig lav, hvilket kan have en indflydelse for de tunge hvaler der vælger at dumpe eller pumpe markedet. Der skal ikke meget til for at Bitcoin, men omvendt er der heller ikke grund til panik. I disse situationer, er det vigtigt ikke at dvæle for meget ved markedet.

Giv det en pause

Der er ikke nogen tvivl om at cryptocurrencies er kommet for at blive. Mere nøjagtigt er hele teknologien omkring Tangle, Blockhain osv. en kæmpe sensation. Det er derfor vigtigt at tage de kritiske briller på, når man ser sine røde tal.

Husk på at rigtigt mange mennesker lavede store penge sidste år, og det var på nuværende tidspunkt sidste år markedet begyndte at vende. Derefter gik der blot en måned og så havde bitcoin fordoblet og senere hen ramte vi en all time high i december.

Stor opbakning til bitcoin

Det går stærkt i øjeblikket

Det er svært at time det korrekte tidspunkt at investere i. Det har dog aldrig været så god en mulighed siger mange mennesker, der har ventet på dette øjeblik i godt 12 måneder. Nærmest siden bitcoin begyndte at stige voldsomt, har mange forsøgt at finde det korrekte tidspunkt – hvad med nu?

Artiklen er skrevet og leveret af BTCinvestering

About Kryptoposten

Check Also

Euro UPeur, kryptoposten bitcoin blockchain

Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig …