Stratis, firmaet gør blockchain nemt, annoncerer i dag et partnerskab med UK Meds, Storbritanniens hurtigst voksende onlineapotek. Aftalen ser, at UK Meds implementerer blockchain-teknologi på tværs af sine britiske operationer med planer om at samarbejde med den bredere online apoteksindustri. UK Meds er det hurtigst voksende onlineapotek i Storbritannien, der håndterer mellem 3.000 og 4.000 patientrecept digitalt hver dag.

Virksomheden vil implementere Stratis ‘blockchain-teknologi til forbedring af patientsikkerheden på tværs af onlineapotekssektoren som helhed, hvilket reducerer forekomster af patienter, der bestiller flere recepter.

Ved at sikre hver patients anmodning om recept er logget på en delt og uforanderlig distribueret ledger på tværs af en gruppe af online-apoteker i Storbritannien, sikrer programmet, at patienter kun kan få adgang til ordinerede mængder medicin.

Læger, der beskæftiger sig med online-konsultationer og apoteker, der forbereder medicin, vil have mulighed for at krydse referencepatienter ved hjælp af en unik identifikation tildelt hver enkelt person. Enhver tidligere ansøgning om medicin på tværs af alle onlineapoteker i programmet vil let kunne henvises til ved hjælp af Stratis ‘teknologi, hvilket sikrer, at patienterne får korrekte recepter.

Joe Soiza, administrerende direktør i UK Meds kommenterede: 

“På trods af at vores egne kunder screenes efter IP-adresser, telefonnumre, cookies og mange andre faktorer, er der ikke en tværindustrieløsning til at identificere patienter, der forsøger at få flere ordrer med stoffer, med opioider være et bestemt eksempel. Det er klart, at hele vores branche skal samles for at sikre, at vi gør alt for at beskytte de sårbare og udnytte Stratis ‘teknologi, som kan hjælpe os med at nå det. “

Han fortsatte: “Stratis Platformen giver en meget sikker blockchain løsning, der kan deles i hele branchen for at give en pålidelig og verificerbar registrering af patientens anmodninger om medicin. Vi starter dette program, og vi har allerede over 10 online apoteker ombord. Det er vores ambition om at blive den de facto-standard på tværs af hele britiske industri. “

Chris Trew administrerende direktør, Stratis Platform tilføjede:

“Dette er et godt eksempel på blockchain, der bliver implementeret, hvor dets unikke kvaliteter vil gøre en reel forskel. Brug af traditionelle it-løsninger til at løse dette problem vil kræve en betydelig udgift og uden tvivl blive administreret af en tredjepartsorganisation. Med blockchain kan branchen samarbejde om det kritiske spørgsmål om patientsikkerhed ved hjælp af en delt version af sandheden. “


Stratis ‘teknologi vil også blive brugt til at forbedre UK Meds’ egen forsyningskæde ved at implementere Stratis ‘Smart Contracts i C #. Dette er i det væsentlige kode, der kører oven på en blockchain, så de kan udføre specifikke opgaver i kritiske faser.

I kombination med spor- og sporlogistikløsninger vil hver forsendelse af medicin blive logget på blokchinen, når den oprindeligt blev produceret af producenten, under distributionssteder og igen ved ankomsten til UK Meds for at certificere lægemiddelforsendelser er korrekt pakket, ankommer i god stand og forbliver sikkert forseglet i den korrekte mængde.

Soiza tilføjede:

“Vi besluttede at arbejde med Stratis på dette program, fordi deres platform er skrevet i C #, et tilgængeligt computersprog for udviklere på tværs af vores branche. Blockchain er helt nyt for os, og Stratis har konsulteret os i mange måneder for at hjælpe med at få det fra jorden. “

Kilde the-blockchain