Stratis udgiver Breeze med tumblebit

Tilføjelsen af ​​privatlivets fred kommer efter en lang udviklings proces, der omfatter Breeze Wallet og MasterNodes, som begge er integreret i arbejdet med privatlivets fred.

Tumblebit er en  opløsning, der resulterer i forvirring af transaktionen. Transaktioner sker uden for kæden inden for få sekunder, hvilket gør det muligt at skala til store tal. Det er også fuldt kompatibelt med Bitcoin-protokollen, og der kan foretages ændringer uden at kræve ændringer i den underliggende Bitcoin-protokol.

Stratis MasterNode, der også kaldes Breeze Tumbler Node, incitere brugere, der opfylder minimums-kravene til drift af noden, som udfører de ovennævnte TumbleBit-transaktioner, der gør det muligt at forvirre transaktioner.

Breeze Tumbler Noderne er hybrid Bitcoin og Stratis masternodes, der tilbyder privatliv, decentraliseret styring og en betalinger hub. De støtter funktionen af ​​Breeze Wallet,  de ligger alle bitcoinsne i en pulje og blander dem med andre transaktioner, inden de leveres til deres destination.

En brugervejledning på MasterNode er også tilgængelig. Holdet har sagt, at Breeze Privacy protokol vil give virksomhederne mulighed for at skjule vigtige kundedata og leverandørlister fra konkurrenter.

Fællesskabet har reageret positivt på frigivelsen af ​​protokollen og bemærker, at der nu er en pålidelig decentraliseret privatlivløsning til Bitcoin. De er også ivrige efter at oprette deres egen MasterNode – men de 250.000 STRAT og 5 Bitcoins kræves kan sætte den uden for rækkevidde af mange.

Det økonomiske incitament til at eje en masternode er i form af Bitcoins optjent fra transaktions gebyrer.

Beskyttelse af personlige oplysninger er fortsat et centralt spørgsmål i kryptovaluta og i betragtning af både de juridiske og tekniske kompleksiteter omkring sagen, tager flere projekter forskellige tilgange til sagen, hvoraf nogle tilbyder valgfrie personlige oplysninger, mens andre er tokens med uopnåelig transaktioner gennem og igennem.

About Kryptoposten

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …