Sydkorea Beholder Forbuddet Mod Initial Coin Offerings

Sydkoreas øverste finansregulator har sagt, at det ikke vil løfte forbuddet mod indenlandske første møntofficer (ICO’er) efter at have konstateret, at nogle projekter har overtrådt regler.

Da ICO-investeringen er en “høj risiko” -aktivitet, sagde Financial Services Commission (FSC), at opfordre offentligheden til at være forsigtig med investeringer i token-projekter.

FSC-afgørelsen blev informeret af resultaterne af en undersøgelse foretaget af Finanstilsynet (FSS), hvilket tyder på, at nogle ICO’er, der angiveligt blev udført i udlandet, også ulovligt havde rejst penge fra koreanske investorer.

Fra september 2018 sendte FSS spørgeskemaundersøgelsen 22 lokale virksomheder, der udførte ICO’er i fremmede lande, heraf 13 svarede. Virksomhederne havde holdt ICO’erne siden anden halvdel af 2017, hvilket samlede en samlet omsætning på 566,4 mia. ($ 509 mio.).

Undersøgelsen viste, at virksomheder havde etableret papirvirksomheder i Singapore for at omgå ICO-forbudet, men stadig opvokset penge fra koreaner – hvilket fremgår af koreanske sprogbøger og markedsføringsmaterialer.

Nogle ICO-projekter afslørede heller ikke vigtige oplysninger for investorer som selskabs profil og årsregnskaber, og i nogle tilfælde leveret falsk information, fandt undersøgelsen. Risikoen for investorer blev også anset for høj, fordi værdien af ​​projekternes tokens var faldet med i gennemsnit 67,7 procent siden lanceringen.

Den syd koreanske regering havde tidligere sagt, at det ville træffe beslutning i november om, hvorvidt det igen ville tillade indledende møntoffer (ICO) igen i landet.

Hong Nam-ki, kontorchef for regerings politisk koordinering, sagde i oktober, at regulatorer i landet har gennemgået emnet de seneste måneder, og at FSC-undersøgelsen ville lede beslutningstagningen til politikken.

About Kryptoposten

Check Also

Bitcoin nyheder

Polymath låser op mod 75 Millioner tokens

På trods af kølige markeds vilkår låses en start på ca. $ 9 millioner af …