Sydkoreansk Fintech Virksomhed Med Stablecoin

Sydkorea-baserede fintech firma BxB Inc. har lanceret det første formodede stablecoin støttet af den koreanske won, ifølge en pressemeddelelse  der blev delt den 29. januar.
Der var en indledende beta-blød lancering af mønt på Airswap, en decentraliseret udvekslings platform, før tokens blev udgivet på den globale og koreanske udveksling, ifølge et mellemlangt blogpost fra med-stifteren af ​​BxB Inc, Alex Friedberg, tidligere dette måned.

Mønten, KRWb, er angiveligt det første stablecoin produceret i Sydkorea for at blive støttet af den nationale valuta, den vandt. Mønten er påstået støttet med den vundet i forholdet 1: 1.
BxB Inc har tilsyneladende forvaltet minedrift og forbrænding af KWRb for bedre at sikre likviditet via en Ethereum-baseret smart kontraktproces ved brug af et multiteknisk kontrolpunkt og en tredjepartrevisor.

Den oprindelige indbetaling på 400 millioner vandt ($ 360.000) blev sikkerheds stillet til den tilsvarende værdi af KRWb-tokens. Midlerne blev genereret af BxB Inc, samt investeringer fra Singapore-baserede BxB Capital PTE Ltd.

KRW vil angiveligt være tilgængelig globalt for enhver bruger til en ERC-20 kompatibel tjeneste. Brugere behøver ikke adgang til de vundne for at kunne handle med KRWb.
BxB Inc. er rapporteret at være i løbende diskussioner med syd koreanske og globale udvekslinger, herunder planer om at annoncere yderligere lister i løbet af 1. kvartal 2019. KRWb er live på tre udvekslinger ifølge en erklæring, der er blevet delt.

Mens de største stablecoins er knyttet til amerikanske dollar, er de digitale valutaer, der er knyttet til andre nationale fiat-valutaer, kommet frem. I går lancerede Hong Kong-baserede pengeoverførselsplatform Bitspark, hvad der angiveligt var den første stablecoin fastgjort til Hongkong-dollaren.

About Kryptoposten

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …