Den sydkoreansk hovedstads regering har forpligtet sig til at investere 1,2 billioner vandt ($ 1,07 milliarder) inden 2022 via en investerings fond til opstart, herunder dem, der arbejder med fintech og blockchain.

Seoul Metropolitan Government annoncerede nyhederne mandag, hvoraf det hedder, at via Seoul Innovation Growth Fund, som blev lanceret sidste år, vil det investere på tværs af forskellige sektorer for at hjælpe startups, der i øjeblikket kæmper for at opnå serie A eller frøfinansiering.

I 2019 planlægger den at investere 13,25 milliarder vandt ($ 11,75 millioner) i 1. halvår og 8.4 milliarder vandt ($ 7.45 millioner) i anden halvdel.

Investeringen i første halvår fordeles på fem segmenter: 2 mia. Kr. (1,77 mio. Kr.) Vil hver især gå til Fourth Industrial Revolution, Smart City og kulturelle indholds projekter, 2,25 mia. Vandt ($ 2 mio.) Til startstøtte og 3 mia. $ 2.66 millioner) til rehabiliterings støtte.

Blockchain-projekter vil sandsynligvis blive støttet som en af ​​de 23 revolutionære teknologier gennem den fjerde industrielle revolution eller Smart City-tildelinger af fonden, indikerer rapporten.

By regeringen sagde også, at den gennemsnitlige indledende investering i sydkoreansk startups skal øges fra omkring 1,1 millioner dollar i øjeblikket sammenlignet med 7 millioner dollar i London og 6,5 millioner dollar i Silicon Valley.

“Innovative opstarts investeringer vil være hjørnestenen i virksomhedernes vækst … i vores samfund,” sagde Jo In-dong, leder af den økonomiske politik afdeling i Seoul Metropolitan Government.

Seoul afslørede først sin plan om at investere i blokchain startups tilbage i oktober. På det tidspunkt sagde Park Won-snart byens borgmester, at Seoul planlægger at investere 108 millioner dollar gennem en femårig plan for at udvikle den som en smart by drevet af blockchain.