Sydkoreansk Militær agentur med blockchain planer

Det sydkoreansk agentur, der er anklaget for militære overtagelser, har lanceret et blockchain-pilotprojekt med det formål at forbedre forretnings aktiviteterne i forsvars sektoren.

Forsvars programmet Administration (DAPA) meddelte onsdag, at indsatsen ville indebære at opbygge en blockchain-platform til blandt andet at forhindre “ulovlig ændring” af forsvars data.

At arbejde med DAPA på initiativ er Koreas Forsvars agentur for forsvars udvikling og Forsvars agentur for Teknologi og Kvalitet. Sammen håber de tre agenturer at forbedre “troværdigheden” af forsvars opkøbs operationer ved at registrere erhvervelses processen, fra de første bud til den endelige evaluering, på blokchinen.

Desuden vil forvaltningen af ​​forslag til virksomheds forslag blive automatiseret, hvilket eliminerer “ulejligheden” af den traditionelle papirdokumentproces.

Blockchain-systemet ville også have potentielle roller uden for erhvervelsen, og hjælpe “reducere byrden” på forsvars virksomheder ved at tillade en ensartet forvaltning af våbens transporttilladelser og meddelelser, sagde DAPA.

Kim Tae-gon, senior planlægnings- og koordinerings officer ved DAPA, sagde, at projektet er en del af agenturets plan om at implementere blockchain inden for forsvars systemer og yde innovative offentlige tjenester.

Forskellige sydkoreansk regeringsorganer har gennemgået blockchain i den offentlige sektor i løbet af det sidste år.

I september sagde Korea Internet & Security Agency (KISA), en underorganisation af IKT, at det ville fordoble antallet af blockchain pilotprojekter i den offentlige sektor fra seks sidste år til 12 i år. Agenturet sagde på det tidspunkt, at det ville øge blockchain pilotbudgettet for 2019 til mere end $ 9 millioner, ud over den tidligere fastsatte finansiering på $ 9 millioner for både 2018 og 2019.

About Kryptoposten

Check Also

Securities and Exchange Commission bitcoin nyheder

Securities and Exchange Commission med ny afdeling til ICOs

US Securities and Exchange Commission (SEC) lancerer en ny division med det formål at gøre …