Telegram offentlig token salg

Berømte messenger Telegram har tidligere tidligere kun solgt sin gramtegn til de akkrediterende investorer i ICO tidligere sidste år. 1,7 milliarder dollar blev fremstillet af dette salg, og det var langt den største fundraise lavet via et krypto token tilbud. I år er de ved at tilbyde det til offentligheden.

Ifølge TechCrunch finder et begrænset salg af gram token sted på Liquid Exchange den 10. juli. Det kommer før et stort offentligt salg planlagt til oktober, senere i år. Omkostningerne til symbolet og den målte total for hævningen holdes hemmelige.

Salget vil ske via Gram Asia, en koreansk enhed, der hævder at være den største indehaver af gram token. Liquid’s hjemmeside beskriver det som en “betroet partner” af telegram.

Salget vil være åbent for alle investorer globalt med undtagelse af USA og dets territorier og Japan. Telegrams offentlige salg bringer nogle risici, også eventuelle gram mønter, der sælges i det kommende tilbud, vil ikke umiddelbart blive omsættelige.

De sagde:

“De tokens, der sælges, frigives først, efter at TON går live (mainnet release), i overensstemmelse med leverings planen. Køberne vil ikke kunne overføre, tilbagekalde eller handle Gram før de udgives. “

Investorer, der tilmelder sig Liquid til salget, kan købe gram med enten amerikanske dollars eller USDC stablecoin.

About Liana L'Amour

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …