Tether sponsorerer Den nyeste version af Bitcoin

Ether, stablecoin-operatøren bag USDT, har finansieret udviklingen af ​​den nye version af Bitcoin (BTC) tokeniseringslag Omni.

I en pressemeddelelse, der blev delt med Cointelegraph den 15. december, annoncerer virksomhederne frigivelsen af ​​Omni Core 0.7.0, hvis udvikling blev sponsoreret af Tether. Den nye version forbedrer angiveligt netværkets ydelse og løser problemer med låsning og fjernprocedureopkald.

Omni-protokollen er et system, der kører på Bitcoin-netværket, der tillader oprettelse af tokens på, hvad der bredt antages at være et sikkert netværk. Omni er også den platform, der er vært for de første USDT-tokens. Den officielle webside forklarer yderligere, hvordan teknologien bruger Bitcoin blockchain:

“Omni Core er en forbedret Bitcoin Core, der giver alle funktionerne i Bitcoin såvel som avancerede Omni Layer-funktioner.”

En Omni-baseret decentraliseret udveksling

Mere interessant er det, at Omni Core 0.7.0 bygger en decentraliseret udveksling på kæden. Den nye version af Omni-protokollen giver brugere mulighed for at handle ethvert aktiv-kæde for Bitcoin. Tether CTO Paolo Ardoino kommenterede:

”Da Bitcoin er den første blockchain, som Tether brugte, er Omni Core højt værdsat og demonstrerer gode sikkerhedsniveauer. […] Det er vigtigt at bemærke, at Tether understøttes af mangfoldighed i forskellige blockchains, hvoraf Omni Core har vist sig at være en vigtig komponent. ”

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

Euro UPeur, kryptoposten bitcoin blockchain

Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig …