Tezos giver bonus til udviklere, et par korte uger efter at beta-versionen af ​​sin mainnet gik live, søger Tezos at opmuntre sit samfund til at begynde at udvikle sig på sin platform.

Tezos-stiftelsen annoncerede en ny tilskudsproces fredag ​​og siger, at den vil afholde en formel indkaldelse af forslag i august. I en pressemeddelelse forklarede fondet, at det har tre primære målretningsområder: Forskning, der udvider Tezos-protokollen, udvikling af værktøjer, der vil støtte Tezos og beslutninger om at vokse Tezos-fællesskabet. Stiftelsen håber at opfordre Tezos-medlemmer, uddannelses- og forskningsinstitutioner og udviklere til at søge om tilskud, ifølge udgivelsen.

Olaf Carlson-Wee fortalte, at finansierings projekter påbegyndt af samfundet var forsinket så langt tilbage som i februar. Tezos, en blockchain governance protokol, lancerede beta versionen af ​​sin blockchain live i slutningen af ​​juni, men står stadig over for flere class-action retssager.

Stiftelsen gennemgik ligeledes en shakeup af dets bestyrelse efter et langvarigt legalt slag mellem fundamentet og token’s udviklere, Arthur og Kathleen Breitman. Det schweiziske-baserede blockchain-projekt rejste mere end 232 millioner dollars for sit oprindelige møntudbud (ICO), et rekordhøjt token salg på det tidspunkt.