Thailands SEC Gør 3 Tokens Forbudt I ICO’s

Thailands finansmarkeder regulator har forbudt flere cryptocurrencies som et middel til at investere i ICO’er og som en base i handelspar.

Landets Securities and Exchange Commission (SEC) udstedte regler i juli sidste år og mandat, at enhver enhed, der ønsker at udføre et token-salg, først skal indgive en ansøgning om godkendelse. På det tidspunkt sagde SEC, at kun Thailands nationale valuta, baht og syv krypto aktiver kan bruges til at investere i ICO’er: bitcoin (BTC), bitcoin cash (BCH), ether (ETH), ether classic (ETC), litecoin (LTC), XRP og stellar (XLM).

I en meddelelse torsdag sagde SEC, at den nu har fjernet bitcoin cash, ether classic og litecoin fra listen over godkendte krypto aktiver. Som et resultat heraf er det kun de resterende fire cryptocurrency tilladt at sige det, med en påmindelse om, at listen er “ikke en certificering af deres lovlige betalings status”.

Vagthunden gav ingen detaljer om, hvorfor listen er blevet reduceret, selvom den sagde, at det tager hensyn til forskellige faktorer som nyheder og andre udviklinger i forbindelse med tokens.

“Under alle omstændigheder har listopdateringen ingen indflydelse på investorer eller digitale aktiv virksomheder, fordi der indtil nu ikke er blevet lanceret ICO, og de digitale digitale aktivitet udvekslinger har aldrig brugt BCH, ETC eller LTC som basale handelspar,” sagde SEC.

Tilsynsmyndigheden tilføjede, at den giver listen over godkendte krypto aktiver i overensstemmelse med nøddekretet om digitale aktivforetagender B.E. 2561 (2018).

I sidste uge godkendte landets nationale lovgivende forsamling et ændringsforslag til værdipapir- og børsenloven, der legaliserer udstedelsen af ​​tokeniserede værdipapirer som aktier og obligationer.

About Kryptoposten

Check Also

Bitcoin nyheder

Polymath låser op mod 75 Millioner tokens

På trods af kølige markeds vilkår låses en start på ca. $ 9 millioner af …