Hun kan ikke være “fan” af bitcoin, “men tidligere Federal Reserve formand Janet Yellen har nu en lille mængde BTC i hendes besiddelse.

I mandag forklarede Yellen hvorfor hun mener, at bitcoin ikke er en nyttig form for valuta under et udseende på Canada Fintech Forum. Den tidligere formand for den amerikanske centralbank har tidligere truffet kritiske toner mod cryptocurrency, men andre steder havde hun sagt, at hun ser blockchain som en “vigtig teknologi”.

En dag senere sendte Raz Suprovici, grundlæggeren af ​​bitcoin gifting service Biterica, ifølge en email, der blev modtaget af CoinDesk, Yellen 0.0031642 BTC – eller cirka $ 20 – ved hjælp af hendes University of California Berkeley e-mail-adresse.

Når han kontaktede for at bekræfte gaven, sagde Yellen at hun havde modtaget den, men har ikke gået langt i at undersøge sine nyligt opnåede mønter.

“Jeg modtog en gave af bitcoins her til formiddag og har været meget travlt lige siden, så jeg har ikke kigget på det yderligere,” skrev hun. Yellen sagde videre, at hun ikke havde noget at tilføje til sine tidligere bemærkninger om bitcoin denne uge.

Suprovici fortalte, at han ønskede at hjælpe Yellen med at lære mere om bitcoin, da gaven var den bedste vej for at kunne opstå.

“Baseret på, hvordan hun talte om det på konferencen, syntes det at hun aldrig havde ejet noget bitcoin,” sagde han og tilføjede:

“Folk er bange for det ukendte. Jeg håbede, at da hun logget ind i sin bitcoin-tegnebog med hendes id og kodeord, ville hun se det er ligesom en typisk online bankkonto. De penge, hun ejer, er der under sin kontrol klar til at tilbringe … Jeg håber, at dette gnister sin åbenhed over for teknologien. “