Transfergo med betalings vej til indien med ripple

Betalings leverandør TransferGo har meddelt, at det lancerer en remittance korridor til Indien, der bruger Ripple-teknologi til næsten real-time-transaktioner. Tilgængelig fra “overalt i Europa”, sagde firmaet i en pressemeddelelse, at ved hjælp af Ripples tjenester kan den erstatte

“flere langsomt etablerede kommunikations systemer, mest prominente Swift, hvor overførsler kan tage op til 2-3 dage.”

Udgivelsen afklarede ikke, hvilken af ​​Ripples blockchain-baserede betalingsprodukter TransferGo bruger til tjenesten. Betalings selskabet citerede “multi-billion dollar” -betalingers korridoren Europa-til-Indien for dens oprindelige fokus på dette marked og tilføjede, at “høj” Ripple adoption i Indien var en faktor.

TransferGo har også antydet, at dette måske bare er starten på sine blockchain-baserede pengeoverførsler, og siger integrationen “åbner nye horisonter for TransferGo for at udvikle yderligere produkter og tjenester.” Daumantas Dvilinskas, grundlægger og administrerende direktør for TransferGo, sagde i udgivelsen:

“Ved at bruge Ripples revolutionerende blockchain-teknologi kan vi etablere kommunikation i realtid mellem os og vores bankpartnere i Indien, så TransferGo-kunderne kan sende penge til familie og venner eller foretage internationale betalinger med det samme.”

Firmaet meddelte også en langsommere men gratis service langs samme korridor, der også bruger Ripple betalings skinner. Tilbyder “nulgebyrer og en mid-market rate”, vil betalingerne ankomme i 2-3 hverdage, ifølge udgivelsen.

Ripples SVP af kundesucces, Marcus Treacher, sagde: “TransferGo er et godt eksempel på en forward-thinking betalings leverandør, der læner sig ind i ny teknologi for at lette real-time grænseoverskridende pengeoverførsler til deres kunder. Det er et stort fremskridt. “


About Kryptoposten

Check Also

bitcoin nyheder

Bitcoin falder, Guld stiger

Hen over den seneste periode, er det blevet tydeligt, at se at Bitcoin investorer flygter. …