En tredje sagsøgt anklagede sig skyldig i en række retssager mod en Toledo, Ohio-baseret falsk ID-ring, der siges at have nettet over 4,7 millioner dollars i bitcoin, ifølge en rapport fra The Blade.

Sarah Alberts, fra Perrysburg, Ohio, indrømmede afgifter for hvidvaskning af penge, sammensværgelse og bevidst besiddelse med det formål at anvende ulovligt eller ulovligt overføre fem eller flere identifikations dokumenter.

Alberts deltog i en storstilet operation for at distribuere førerkort og andre identifikations kort på tværs af landet, der fungerede i online fora som Reddit og transacted i bitcoin.

Gruppen var aktiv mellem juni 2013 og februar 2018, indtil føderale efterforskere arresterede tre af deltagerne.

Politiet beslaglagde i første omgang $ 7.000 i kontanter, et tommelfingerdrev med $ 4,7 millioner i bitcoin, seks forudbetalte krypto debetkort registreret under andre identiteter, samt guld og sølv barer.

Co-Defendants Mark Alex Simon og Aaron Kuns har tidligere påstået sig skyldige i konspirations klausuler for at vaske penge. Simon plejede også skyldig til bevidst at overføre falske identifikations dokumenter og Kuns til produktion af falske identifikations dokumenter. Regeringen søger tab af henholdsvis $ 2,8 millioner og $ 2,8 millioner fra Simon og Kuns.

Yderligere afgifter for produktion af identifikations dokumenter og overførsel af identifikations dokument blev afskediget som led i Alberts ankeaftale.

Ifølge retsdokumenter vil Simon – ring lederen – modtage kundeordrer til sin Reddit avatar “TedDanzigSR” og videresende klientens fotos, personlige oplysninger og mailingliste til Kuns for at producere de falske ID’er. Alberts var ansvarlig for at sende pakkerne.

Ifølge The Blade blev kunstner betalt af Simon i bitcoin, og Alberts betalte ham i guldmønter eller barer. Hun er planlagt til at blive dømt den 8. oktober.