TrustUSD Stablecoin Gør Det Muligt At Følge 1-1 TUSD og USD

TrustToken har meddelt et nyt partnerskab, der siger, at de erhvervsdrivende, der bruger sit reguleret stablecoin, TrueUSD (TUSD), får en “real-time” visning af de amerikanske dollars, der støtter token.

Til indsatsen har det San Francisco-baserede firma sluttet sig sammen med regnskabs firmaet Armanino, som har udviklet et instrumentbræt, der giver en opdateret tredjeparts visning af TUSD i omløb og deres relaterede sikkerheds stillede fiat-midler.

For at gøre det forbinder Armanino sig med de escrow-bankkonti, der har TrustToken’s amerikanske sikkerhedsstillelse, samt at køre ethereum noder for at overvåge TUSD-forsyningen. Med den nye tjeneste falder tidsgrænsen “gennemsigtighed” for denne information “fra måneder til minutter”, sagde TrustToken i en meddelelse tirsdag.

“Dette sætter en ny standard ikke kun for stablecoins, men for alle tokeniseret aktiver i fremtiden,” sagde Rafael Cosman, TrustToken medstifter og chef for teknik og produkt. “Med real-time bekræftelse af midler fra en af ​​verdens førende regnskabs firmaer, vil handlende altid vide, at deres tokens understøttes af virkelige værdier.”

Noah Buxton, direktør for risikosikkerhed og rådgivning hos Armanino, tilføjede, at hans firma mener, at “kontinuerlig forsikring og revision er ikke længere en fjern fremtid, men snarere en forestående realitet.”

Dash boardet er slated for launch “i begyndelsen af ​​april”, fortæller TrustToken, og vil være åben for alle at få adgang til via Armaninos hjemmeside.

I samme meddelelse sagde TrustToken det har reduceret minimum TrueUSD køb og indløsning beløb sig til $ 1.000.

Det er også lanceret en “1-klik-indløsnings proces”, der tillader verificerende brugere at sende TUSD-tokens til en “personlig indløsnings adresse” fra en tegnebog for at få det samme beløb i amerikanske dollars automatisk tilsluttet deres bankkonto. De 1-kliks indløsninger kan også automatiseres til handels borde, siger TrustToken.

Nyhederne kommer adskillige måneder efter, at en anden stablecoin blev lanceret, og det gav en realtidsvisning af dens dollarbacking. Stably meddelte i november, at dets StableUSD (USDS) token blev støttet af USD, der blev holdt i Prime Trust escrow-konti, og at denne beholdning var synlig “via et live feed fra Prime Trusts API.”

Spørgsmålet om gennemsigtigheden af ​​stable coin sikkerhed er blevet fremhævet af kontroverserne omkring Tethers populære USDT-token. Virksomheden har ikke givet en fuldstændig uafhængig revision og har lejlighedsvis smidt ud af dollarpinden. En rapport fra Bloomberg-rapporten foreslog imidlertid, at selskabet havde haft tilstrækkelige beholdninger til at tilbageføre summen af ​​USDT-tokens i omløb, i det mindste i en bestemt periode.

About Kryptoposten

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …