Amazon-ejede live streaming video platform Twitch.tv har angiveligt fjernet sin cryptocurrency betalings opsætning for abonnementer.

En Reddit-bruger offentliggjorde nyhederne lørdag og sagde, at mens Twitch havde tilladt brugere at betale i bitcoin (BTC) og bitcoin cash (BCH) gennem blockchain betalings processor Bitpay, er muligheden fjernet de sidste par uger “for alle lande.”

En tweet fra Twitch fra januar sidste år viser, at bitcoin i det mindste var en af ​​de accepterede betalings muligheder, blandt andre metoder, herunder Amazon Pay og Apple Pay:

Dens vilkår og betingelser angiver i øjeblikket, at firmaet accepterer “større kreditkort, visse betalingskort, PayPal, forskellige betalings metoder via Xsolla og / eller andre betalings metoder, vi muligvis kan stille til rådighed fra tid til anden via vores hjemmeside, som former for betaling. “

En anden Redditor sagde, at de nogle gange havde brugt BCH som betalings modul til abonnementer, men med Twitch fjernelse af muligheden, har de annulleret alle abonnementer og anmeldt firmaet.

Mens krypto aktiver er blevet udbredt som en stærk potentiel rolle i onlinebetalinger, har problemer som pris voilatiltet til tider frustreret de bedste hensigter hos købmænd, der forsøger at tilbyde løsningen.

Microsoft, for eksempel suspenderedet bitcoin betalinger på sin butik i januar måned, med henvisning til “ustabilitet.” De blev senere genindført.

Online gaming platform Steam faldt også sin bitcoin betalinger funktion i slutningen af ​​2017, med henvisning til kroniske problemer med cryptocurrencies høje transaktions gebyrer og flygtige priser. Det er værd at bemærke, at gennemsnits afgiften for bitcoin-transaktioner er faldet markant siden højderne ses i 2017-2018.