U. S. Kongres foreslår at frigøre små cryptocurrency-transaktioner fra skatter

Der er indført et lov forslag i den amerikanske kongres med forslag om at udelukke cryptocurrency-transaktioner til en værdi af mindre end $ 200 fra skattegrundlaget.

Lovforslaget med titlen The Virtual Currency Tax Fairness Act fra 2020 blev oprettet af kongresmedlemmer i Washington og Arizona, Suzan Delbene og David Schweikert.

Tilbage i 2014 definerede den amerikanske Internal Revenue Service (IRS) bitcoin og andre cryptocurrencies som en form for privat ejerskab. Følgelig skal enhver transaktion være indkomstskat.

Kongresmedlemmer understreger, at denne situation forhindrer brugen af ​​digitale valutaer til betalinger. De foreslår, at cryptocurrency-transaktioner til en værdi af mindre end $ 200 skal udelukkes fra det beskatningsgrundlag.

I lovudkastet bemærkes: Cryptocurrency-transaktioner på grund af ændringer i valutakurser bør ikke inkluderes i den enkeltes indkomst. Den foregående sætning gælder ikke, hvis overskuddet overstiger $ 200.

Husk, at 8 medlemmer af det amerikanske repræsentants hus i slutningen af ​​december sidste år bad IRS om at udvide sine henstillinger om betaling af skatter på distribution af tokens og gafler af cryptocurrency.

About Søren Petersen

Søren er en freelance journalist hos Kryptoposten, som dækker Bitcoin og primært Blockchain teknologien i Verden og I Danmark

Check Also

Euro UPeur, kryptoposten bitcoin blockchain

Krypto Cashback eksploderer

En verden af ​​kryptovaluta fortsætter med at udvikle sig og skabe innovative måder til almindelig …