Ubisoft med ny blockchain group

Gaming giant Ubisoft har taget et andet skridt ind i blockchain rummet ved at blive et indledende medlem af det nyligt dannede Blockchain Game Alliance konsortium.

Annonceret fredag ​​på Blockchain Game Topmødet i Lyon, Frankrig, har gruppen til formål at udvikle fælles standarder og praksis for integration af blockchain-teknologi i videospil, ifølge spilnyhednorgasisationen MCV.

Andre medlemmer ved lanceringen omfatter blockchain software firma ConsenSys og andre startups som Enjin, Fig, Alto, Ultra, Gimli og EverdreamSoft. Nicolas Gilot, adm. Direktør for Ultra, fortalte MCV, at koncernen fokuserer på at styrke interessenterne med udviklingen af ​​fælles blockchainstandarder og forklarer:

“Blockchain Game Alliance går ind for en universel standard i blockchain gaming rummet for at skabe et mere interoperabelt og gennemsigtigt økosystem, som vil gavne interessenterne ved at fremme innovation og sikre økonomisk levedygtighed.”

Ubisoft, en af ​​verdens største spiludgivere, har allerede gennemgået blockchain-teknologien i de seneste måneder. Virksomheden meddelte i februar, at den undersøger, hvordan det kan anvende blockchain-teknologi som led i arbejdet på sit strategiske innovations laboratorium.

For nylig udgav virksomheden et Minecraft-inspireret spil med titlen Hashcraft, som giver spillere mulighed for at designe opgaver og udfordringer, der er gemt på et offentligt blockchain, I et interview med VentureBeat sagde Ubisofts blockchain initiativchef, Anne Puck, at “alt omkring blockchain er værd at undersøge.” Hun bemærkede endvidere, at selskabet håber at reducere “toksicitet” i spillemiljøer, samtidig med at det overholder EU’s privatlivlovgivning.

About Kryptoposten

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …