UK Telecom tilladelse til at udforske blockchain

U.K. sponsorerer forskning i at organisere og styre telefonnumre af den nationale telekomregulator.

Regulatorens Pioneer Fund annoncerede fredag, at det ville tildele næsten 700.000 kr. (Under 915.000 dollars) til Ofcom, den nationale telekommunikations-myndighed, “for et projekt, der anvender blockchain-teknologi til forbedring af U.K.-telefonnummerstyring.

” Ofcom gav flere detaljer om projektet mandag og sagde i en pressemeddelelse, at der er ca. 1 milliard telefonnumre til rådighed for indbyggere i U.K., “enten allerede i brug eller forbeholdt tildeling.” “Vi udsteder blokke af disse numre til telekommunikations-operatører, som administrerer antallet og bevægelsen (porting) af dem ind i og uden for deres kontrol”, forklarede det.

Men da landet flytter fra traditionelle analoge telefonlinjer til en internet baseret infrastruktur, kan de nuværende systemer stå over for problemer. Som sådan kan blockchain-teknologien bruges til at sænke omkostningerne, gøre portingen mere effektiv, strømline svindel- eller “gener” -opkalds håndtering og give kunderne en bedre oplevelse. Ofcom Chief Technology Officer Mansoor Hanif sagde i en erklæring om, at regulator ville arbejde med industriens medlemmer, forklarer:

“Vi vil arbejde sammen med industrien for at undersøge, hvordan blockchain kunne gøre det hurtigere og lettere for fastnetkunder at skifte udbydere, mens de holder deres nummer – samt reducere overbelastningsopkald. Og vi vil udvide vores forskning til andre områder, hvor innovative teknologier som f.eks. blockchain kunne anvendes til gavn for forbrugerne. “

Virksomheden har været på udkig efter at udvikle en ny database til at skabe disse forbedringer, men tidligere forsøg har fejlet, forklaringen er forklaret.

Især er centraliserede databaser dyre og opstiller “hindringer for samarbejde”, men en blockchain-platform “giver mulighed for at opbygge en omkostnings effektiv og fremtidssikker løsning.” Enhver løsning, der bygges som et resultat af projektet, vil blive testet inden en industriens udrulning, bemærkede udgivelsen.

Desuden har tilsynsmyndighederne til hensigt at “dele nøgleundervisning, bedste praksis og den underliggende kodebase, hvor det er relevant, med andre tilsynsmyndigheden.”


About Kryptoposten

Check Also

IBM med ny blockchain til data mangement

Teknigiganten IBM og blockchain-selskabet Chainyard har i fællesskab udviklet et nyt blockchain-netværk til styring af …