Siden sin introduktion har cryptocurrency fået stor betydning for både det digitale og offline samfund. Men populært har offentligheden ikke let adgang til minedrift: indgangs tærsklen for nye minearbejdere er stadig uforholdsmæssig høj for de fleste.

Sådan har det været så langt.

Introduktion til CryptoTab: Verdens første mining browser

CryptoTab er udviklet af et team af blokchain entusiaster, og er en unik browser, der giver brugerne mulighed for at mine cryptocurrency via deres crypto browser , mens de surfer på internettet. CryptoTab Browser har allerede mere end 5.000.000 brugere rundt omkring i verden og er tilgængelig på alle større online platforme, herunder Windows, MacOS, iOS og Android.

Det er også fuldt kompatibelt med Chrome, så du kan tilpasse og tilpasse det med mere end 150.000 udvidelser.

Hurtig at installere, nem at konfigurere og bruge

CryptoTab er belysning hurtig, helt fri, nem at konfigurere og bruge browser.

Der er ikke behov for at købe og konfigurere dyre hardware og blød: bare download installations pakken, vælg Kør, og programmet vil gøre resten i minutter. Efter installationen kan du logge ind med din Google-konto for at synkronisere dine bogmærker, favoritter og adgangskoder på tværs af alle dine enheder.

Stabil indkomst for et, højt indtjening for mange

Minedrift med CryptoTab kræver ikke tidskrævende handlinger eller investeringer. Bare start browseren, aktiver minedrift og fortsæt din daglige rutine.

Så længe crypto browser vinduet er åbent og aktivt, vil du modtage indkomst – minedriften vil ikke forstyrre dine daglige aktiviteter. Som en fuldt skræddersyet løsning kan du til enhver tid ændre hastigheden og CPU-belastningen.

Udover sin minedrift er CryptoTab en community-orienteret service, og der er også et henvisningsprogram til fremme af nye brugere.

Det giver brugerne mulighed for at udvikle deres egne minedriftsnetværk og øge deres indtægt drastisk. Derudover kan du på CryptoTabs websted finde et sæt færdige promo-materialer, der kan hjælpe brugerne med at tiltrække nye partnere.

Ærlighed og gennemsigtighed er kernen i CryptoTab

Det er ikke nok bare at tjene – du skal også trække penge. Vedligeholdelse af gebyrerne og de dermed forbundne udgifter gør CryptoTab tusindvis af betalinger til brugere hver dag. Mindste tilbagetræknings beløb er kun 5 cent, og alle betalinger foretages i Bitcoin, i den mest populære og værdifulde cryptocurrency.

Der vil altid være skeptikere og tvivlere, men med 5 millioner tilfredse brugere, viser CryptoTab dem forkert hver dag

Ingen indledende investeringer, ingen ekstraudgifter og ingen øvre indkomstgrænse – hvilke andre tjenester kan prale af sådanne muligheder for at tjene online? Med en gratis, nem at bruge og meget rentabel browser til din tjeneste, er der ingen grund til at kigge efter nogen anden platform.

Prøv CryptoTab Browser i dag, join millioner, der allerede tjener online!

Lad os blive klar til mine!

Om CryptoTab Browser: CryptoTab Browser er en gratis letvægtsbrowser, der er beføjet til yderligere Bitcoin-minedrift. Den kan tilpasses og tilpasses til tusindvis af Chrome-udvidelser. For mere information, besøg venligst CryptoTabs hjemmeside.